Background adbanner
Background adbanner

PALO POMIRENJE: Ana Korać i Maja Marinković zakopale ratne sekire ,,Ana je ispala mnogo korektnija od mnogih mojih drugarica”

Objavio: RHT
08/08/2022 10:30 PM

Maja Marinković nije mogla da izdrži, pa je za Svet progovorila o vezi sa Predragom Raspopovićem Pecom, ali i osudama javnosti pošto je svojoj dugogodišnjoj drugarici Aleksandri Subotić preotela partnera.

FOTO: Instagram

 

 

Maja i Ana Korać zakopale ratne sekire

– Srce ne bira koga će da voli. Moja ljubav se prosto desila, takve stvari se ne planiraju. Ja sam sa Pecom u vezi, dakle devojka sam mu, a ne ljubavnica. On nije bio u braku sa njom, a ja sam kriva samo što sam bila bliska sa Aleksandrom, ali šta da radim. To breme ću nositi. To može svakom da se desi, nema pravila. Srce prepozna, ti ga poslušaš… Ako me ne bude pominjala u negativnom kontekstu, ja se više neću oglašavati. U afektu je rekla neke stvari, izvređala me i njeno pravo je da se ljuti, ali da je to što priča o meni istina, zar bi se družila sa mnom? Pa, ne
bi sigurno. Ja nju razumem, ostavljena je i besna žena, ali njihov odnos već neko vreme nije bio dobar, nije funkcionisao, jer da jeste, niko ne bi mogao da pokvari taj odnos, a ne ja. U njihovom slučaju, javnosti je predstavljena slika koja nije odgovarala istini. Ne interesuje me šta će ko da kaže, ali sve slušam, pa ako neki preteraju, nek imaju na umu da o njima dosta znam – kaže Marinkovićeva i dodaje:

 

– Da sretnem Aleksandru, samo bih prošla pored nje. Šta je urađeno, urađeno je, nema nazad. O čemu bismo pričale? Poenta je da nekog ne možeš na silu da zadržiš pored sebe, ako neće da bude sa tobom. O braku i deci ne razmišljamo trenutno, uživamo u životu – kaže Maja, i otkriva da se posle mnogobrojnih prozivki i ružnih reči pomirila sa Anom Korać, koja se pre nekoliko godina smuvala sa Davidom Dragojevićem, koji je u tom momentu bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

 

– Ana je ispala mnogo korektnija od mnogih mojih, nazovi drugarica, to moram da kažem. One su bile u raznim aferama, ja ih podržavala, a sad se one kao peru od mene. Ani svaka čast u tom smislu.

Inače, Ana je rekla da je situacija vrlo delikatna te da ne bi volela da je u koži ni jedne ni druge.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x