Background adbanner
Background adbanner

MAJA MARINKOVIĆ OČAJNA: Starleta ne može da se smiri nakon saznanja da je Peca bio sa Blondi!

Objavio: RHT
08/08/2022 1:01 PM

Kao grom iz vedra neba pukla je vest da je Maja Marinković preotela supruga svojoj doskora najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić, međutim po svemu sudeći u njihovoj vezi više navodno ne cvetaju ruže.

Foto: Instagram

Nakon što se pročulo da je Peca slab na atraktivne žene i da je sa mnogima pokušao da započne aferu, redakcija Kurira došla je do saznanja da je ovaj kontroverzni biznismen muvao i Blondi. Ova vest Maji nije ni malo prijala, te je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

Naime, vidno revoltirana Marinkovićeva je odlučila da sazna da li je to zaista istina, te se javila Suzani Perović Blondi. Kako nam je rekao izvor, Maja je odmah kontaktirala Blondi i tražila objašnjenje.

Blondi je, kako dalje tvrdi izvor. pokušala da smiri starletu, te joj je objasnila da se sve to odigralo pre par godina, kao i da joj se u poslednje vreme nije javljao.

Foto: Instagram

Međutim, Marinkovićeva i dalje nije mogla da poveruje u medijske natpise, nastavila je sa raspravom, istakavši da biznismen tvrdi da nikad nije bio ni u kakvom odnosu sa Blondi, a onda potom je obrisala sve poruke iz zajedničkog četa, završava izvor za Kurir.

Podsetimo, Petar Raspopović pokušavao je dve godine da dopre do srca kontroverze rijaliti učesnice, ali mu nije pošlo za rukom, te sve završilo na neobaveznom flertu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x