Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KRALJICA SILIKONA” DANAS NE LIČI NA SEBE! Imala gigantske silikone i plava sočiva, a onda usledio ŠOK OBRT! “MOJA ĆERKA NIJE LJUBAVNICA!” Majka Sofije Janićijević ŠOKIRALA SVE IZJAVOM! NA NEBU IZNAD SRBIJE AURORA BOREALIS! Nebo je krv crveno, na društvenim mrežama se masovno dele prizori (FOTO) PAF DIDIJU ZAKAZANO SUĐENJE, EVO I KADA! Porodica došla na saslušanje, reper zanemeo! Na ovo se žalio advokatu! “MARIJA ŠERIFOVIĆ NIJE KRIVA ZA MOJ RAZVOD SA SALETOM” Jovana Pajić nikad iskrenija za Hype TV, evo šta kaže o pevačici! Čaj od ove voćke će napraviti ČUDO ZA VAŠ ORGANIZAM! Nema više povraćanja i proliva! ILDA OTPEVALA DUET SA ŠABANOM! Hologram u tri dimenzije izazvao suze kod publike TERZA ĆE POLUDETI KADA VIDI KOJU FOTKU JE MILICA OBJAVILA! Jasno pokazala šta misli o njemu i njegovoj besramnoj ljubavnici! ŠOK! (FOTO) HYPE TV U POSEDU LEKARSKOG IZVEŠTAJA MILJANE KULIĆ! Evo DA LI JE AB*RTIRALA! Otkriveno i nešto šokantno! SKANDAL! HITNO UPOZORENJE RHMZ! Temperatura neverovatno pada, na udaru nevremena ovi delovi Srbije DARKO LAZIĆ OBJAVIO PRVU FOTKU SA ĆERKOM SRNOM! Pevač raznežio sve prizorom! Scena iz porodičnog doma topi srca! (FOTO) “Miona je POBEGLA od Stanislava?! On je MUTAN TIP?!” Ekskluzivno! Jasmina Ana RASKRINKALA Krofaka?! (VIDEO) U OVE DVE NAMIRNICE SE NOVAK ĐOKOVIĆ KUNE! Daju mu neverovatnu energiju, snažno utiču na organizam TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ DOŽIVELA ŠOK! Sve objavila javno, a Bogdan stoji iza svega! Ovome se nije nadala! (FOTO) “POSEBNO SAM PONOSAN! HYPE BIH JE DANAS POSTAO VALTER” Saša Mirković saopštio javno srećne vesti! “NEKA JE SA SREĆOM” “DOBRO DOŠLI U SRBIJU, DRAGI PRIJATELJU” Srdačan susret Vučića i Erdogana (FOTO)

PAF DIDIJU ZAKAZANO SUĐENJE, EVO I KADA! Porodica došla na saslušanje, reper zanemeo! Na ovo se žalio advokatu!

Objavio: RHT
10/10/2024 11:24 PM

PAF DIDIJU ZAKAZANO SUĐENJE, EVO I KADA! Porodica došla na saslušanje, reper zanemeo! Na ovo se žalio advokatu!

Profimedia

Advokati Šona “Didija” Kombsa kažu da je najteže prilagođavanje muzičkog mogula na boravak iza rešetaka hrana koju jede.

„Mislim da je hrana verovatno najgrublji deo toga“, rekao je Kombsov advokat Mark Agnifilo novinarima ispred zgrade federalnog suda na Menhetnu nakon konferencije.

Određen datum suđenja

Na sudu, u četvrtak, 10. oktobra, Kombsov datum suđenja po optužbama za seksualne zločine zakazan je za 5. maj 2025. godine.

Kombs je smešten u pritvorskom centru Metropolitan u Bruklinu dok čeka suđenje. 20. septembra, piše People i dodaje kako su ranije izvestili da je njegov dan iza rešetaka počeo u 6:00 ujutro doručkom od žitarica, voća i torte za doručak.

PAF DIDIJU ZAKAZANO SUĐENJE, EVO I KADA! Porodica došla na saslušanje, reper zanemeo! Na ovo se žalio advokatu!

Radnim danima, ručak se služi u 11:00, a večera se poslužuje nakon 16:00. broj zaposlenih. Ručak se sastoji uglavnom od glavnih jela uključujući hamburgere, pečenu ribu ili goveđi takos, sa kajganom i keksima tokom vikenda.

Za večerom, meni uključuje izbore kao što su pileći fajitas, testenina i pečena govedina. U zatvoru se takođe služe jela „zdrava za srce“ i vegetarijanska jela poput sočiva, tofua i pečenog pasulja.

Šta se dešavalo na sudu

Tokom svog pojavljivanja pred sudom u četvrtak, Kombs je, u preplanuloj zatvorskoj odeći, bio nepomičan i gledao je pravo ispred sebe.

Kada je izašao iz pritvorskih ćelija, mahnuo je rođacima na galeriji i zagrlio svoje advokate.

Kombsova majka je doletela sa Floride i bila je prisutna u sudnici, rekao je Entoni Riko, jedan od njegovih advokata, u četvrtak na sudu. Prisutna su bila i Combsova deca.

Tužioci su rekli da očekuju da će biti potrebno oko mesec dana da se izvuku podaci sa njegovih zaplenjenih uređaja. Opisujući količinu podataka kao “izuzetnu”, rekli su da bi mogli da podnesu zamjensku optužnicu kada svi podaci budu izvučeni.

Paf Dedi je skoro poslednjih mesec dana proveo iza rešetaka nakon što su dvojica sudija odbili zahteve za kauciju, iako su njegovi advokati uložili žalbu da ga puste na slobodu do suđenja.

Mogul, koji je decenijama konsolidovao ogromnu količinu u muzičkoj industriji i šire, optužen je 17. septembra po optužbama za seksualnu trgovinu, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom.

Hypetv.rs/Kurir/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner