Background adbanner
Background adbanner

OVE JAVNE LIČNOSTI ZARAĐUJU PO 15.000 EVRA ZA POLA SATA!

Objavio: RHT
05/08/2022 8:30 PM

Novi trend muzike koji je postao popularan među mlađom generacijom sve više je uzeo maha. Tekstovi pesama su često nerazumljivi, a najbitnije od svega je da je dobra muzika, kao i to da se spomenu skupa kola, garderoba i lak novac.

FOTO: instagram

Poznati dvojac Jala Brat (Jasmin Fazlić) i Buba Koreli (Amar Hodžić) takođe su jedni od onih koji prepuste publici da peva, mada se često desi da i oni putem mikrofona nešto zapevaju, iako su matrica i glas unapred nasnimljeni.Većina repera i pevača peva tako što samo otvara usta na nastupima. Muzika i njihov glas se čuju u pozadini, a oni ponekad nešto i otpevaju, dok se u pozadini jasno čuje glas koji je već nasnimljen.

Popularni reper Devito brzo je stekao obožavaoce širom regiona, međutim često se na nastupima može primetiti kako je njegov glas nasnimljen, dok on u nekim trenucima jedva ispusti glas i nešto „odrepuje“.

Reper Marko Milivojev poznatiji kao Mili često peva na plejbek, mada se dogodio ponekad i da uživo zapeva. On kao i njegovi prethodnici odlično zarađuje, a nastupi su uvek posećeni.

Sve više ovaj trend uzima maha na estradi, a pola sata nastupa sličnih izvođača kreće se od 4.000 do 15.000 evra za samo pola sata. Očigledno je novi trend uzeo sve više maha, pa je tako danas bitna samo pojava izvođača, ali ne i to da li je uboo ton.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x