Background adbanner
Background adbanner

OTKRIVA SE KO JE NARUČILAC: Oglasila se Jovana Jeremić povodom pretnji!

Objavio: RHT
07/08/2022 6:30 PM

Jovana se oglasila za Informer nakon saznanja da je S. M. zadržan u pritvoru i otkrila čemu se nada, kao i da očekuje da sazna ko je naručilac pretećih poruka koje joj je ovaj muškarac slao:

Foto: Printscreen

– Prepustiću tužilaštvu sve da pribavi dokaze dalje. Veštači se njegov telefon, pribavljaju se dokazi da se ustanovi ko je naručilac – otkrila je Jovana za Informer.

Podsetimo, Jovani Jeremić nepoznati muškarac slao je na desetine pretećih poruka tvrdeći da mu je broj dala Tamara Đurić:

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj – navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: – Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji “tigrovi”, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena – pisalo je u jednoj od poruka.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x