Background adbanner
Background adbanner

BAKA PRASE GLAVNI AKTER GEJ AFERE! Jutjuber ugovarao odnose sa jedva punoletnim mladićem

Objavio: RHT
07/08/2022 2:30 PM

Bogdan Ilić, mladima poznat pod imenom Baka Prase, našao se u centru skandala, a ovoga puta razlog je to što je na društvenim mrežama nudio jednom momku sek*ualne usluge.

youtube printscreen

Jutjuber je nedavno postao aktivan na jednoj društvenoj mreži namenjenoj upoznavanju i dogovaranju susreta preko video-poziva gde je započeo konverzaciju sa jednim mladićem (19) sa kojim je pokušao da ugovori se*sualni odnos.

On se tom prilikom snimo u svojoj spavaćoj sobi, a momku je priznao da mu se sviđaju muškarci.

– Ćao, sviđaju mi se momci – rekao je na početku video-poziva, na šta mu je mladić odgovorio:- Ja volim velike ku*čeve i crne pe*ise.

Nakon ove rečenice Ilić je ispod stola izvadio se*sualno pomagalo u vidu muškog polnog organa velikih dimenzija.

– Vidi, ja imam veliki ku*ac za tebe! Da li ti se ovo sviđa?! Da li voliš ku*čeve?! – upitao je on.

Mladić je potvrdno odgovorio:

– Da, da – ponavljao je mladić s osmehom na licu.

– Lepo, lepo – rekao je Baka, a onda upitao koliko ima godina, pa nakon odgovora želeo da zna može li biti partner mladiću.

– Devetnaest godina imaš? Lepo. Da li imaš dečka? Ja ti mogu biti dečko. Sladak si. Da li ti se sviđa ta ideja? – nastavljao je Bogdan, a mladić mu je ponovo odgovorio potvrdno:

– Možeš. Sviđa mi se to.

Ilić je nastavio sa intimnim pitanjima:

– A da li ti imaš veliki ku*ac? – šokirao je Prase pitanjem, a kada mu je mladić rekao da nema, onda mu je odgovorio:

– U redu, mi ćemo se onda igrati mojim ku*cem. Mojim velikim ku*cem! – rekao je Ilić, pa pre nego što je prekinuo vezu ispustio uzdahe: Mmm, ahhh.

Podsetimo, već neko vreme se u javnosti spekuliše da je Baka Prase naklonjen istom polu, što on nikada nije demantovao, a bilo je i njegovih fotografija koje su se pojavljivale na sajtovima za upoznavanje gej populacije.

– Čuo sam da gotivim to, ko zna, možda probam – rekao je Baka jednom prilikom u emisiji “Ami Dži šou”.

BONUS VIDEO:

Izvor: informer.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x