Background adbanner
Background adbanner

VENČANJE MIME KARADŽIĆA: Glumac napravio haos na mrežama, a tek da vidite mladu (FOTO)

Objavio: RHT
07/08/2022 1:10 PM

POPULARNI glumac važi za velikog zavodnika, a venčanje Mime Karadžića tema je koja je podigla veliku prašinu u javnosti.

FOTO: printscreen

Naime, u medijima su se pojavile fotografije koje svedoče da je popularni zavodnik stao na ludi kamen.

Prelepa brineta u senzacionalnoj venčanici i više od 40 godina stariji Mima Karadžić u otmenom odelu, napravili su pravu pometnju i svi su čekali trenutak kada će neprikosnoveni glumac izgovoriti sudbonosno da.

Ženski deo populacije za sada može da odahne jer su glumac i manekenka Dejana Dubaić ovog puta samo pozirali za modni editorijal, a po svemu sudeći Mima Karadžić će ipak ostati večiti neženja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mima Karadzic (@karadzicmima)

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x