Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČEVIĆ ispred Palate Srbija dočekao predsednika Vlade Republike Gabon SKANDAL NA STADIONU! Navijači sramno izvređali Dejana Stankovića jer ide u Rusiju “NIJE LUNA KRIVA, kriv je NAROD!” Koji Đogani se najviše OBRUKAO u rijalitiju? DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ! Ovnove čeka zanimljivo i intrigantno poznanstvo, a vas? EKSKLUZIVNO HYPE NA LICU MESTA! Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas na sudu! (FOTO) JANJUŠ ZAVRŠIO SA ANELI, ALI ONA NE ODUSTAJE! Planira podstanarski život sa njim nakon izlaska iz rijalitija JOKIĆ RAZOČARAO SRBIJU! Evo šta je rekao o Olimpijskim igrama ZOLA ODBIO MILJANU! Kulićeva se raspala od plakanja, a evo šta je najviše zabolelo! Šta je patrijarh Porfirije poručio predsedniku Vučiću pred odlazak u Njujork: “SABRALI SMO SE DANAS U HRAMU…” HITNO OGLAŠAVANJE ERE OJDANIĆA ZA HYPE: “Upravo ulazim u operacionu salu, nadam se najboljem” TOPIĆEVA ĆERKA OBORILA NACIONALNI REKORD! Srpski atletičari se spremaju za Evropsko prvenstvo STANISLAV KROFAK ODLUČIO! Evo na čiju stranu staje, MAJINU ili ćerkinju! PREDSEDNIK SRBIJE U ZORU DOŠAO U HRAM Vučić: “Tražio sam blagoslov od patrijarha” SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić NEMA POJMA da ga Aneli NAMEŠTA? Otkrio DETALJE DOGOVORA sa PRODUKCIJOM “IŠLA SAM U ŠOK SOBU” Naša pevačica imala JEZIVU SAOBRAĆAJKU, jedva izvukla živu glavu: Ponovo morala da uči da hoda! “IZGUSTIRAO JE I OTIŠAO KOD DRUGE” Stanija brutalno urnisala Aneli, prisutni zanemeli, starleta nije mogla da se zaustavi

JELENA NIKOLIĆ KONTRAKULTURNA: Ostanite u LOŠIM ODNOSIMA dok se sami sebi ne SMUČITE!

Objavio: RHT
03/03/2024 7:45 PM

Ostanite u LOŠIM ODNOSIMA

Gošća ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat sa Nemanjom koja se emituje na programu Hype televizije je autorka i voditeljka Jelena Nikolić poznatija kao Kontrakulturna.

Foto: Hypetv

Poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku i ko svojim gostima postavlja direktna pitanja

  • Kod mene je uvek direktno i bez uvijanja, svi oni koje pozovem znaju gde su došli. Dešavalo mi se da se gosti toliko opuste u priči i kađu i ono što nisu hteli. Ali tu je moja moć, da izvučem ono što mi treba. Nikada nisam želela da gradim karijeru ponižavajuči nekoga, već samo golom istinom.

Da li je bilo onih koji nisu prihvatili gostovanje

  • Za sada se nije desilo da mi je neko rekao neću ili ne želim. Ponekad se ograde da nije pravo vreme za gostovanje

Ostanite u LOŠIM ODNOSIMA

Bilo je situacija kada je upadala u depresije i stanja iz kojih joj je trebalo više vremena da se izvuče, ali kako kaže maltretirala je sebe da ostaje u odnosima koji su toksični kako bi se sama opametila:

  • Jako je važno da se setiš ko si zapravo, i ja uvek kada imam taj problem krize identiteta. Najbolje sam prošla u životu. Kada sam sebi rekla ako si u odvratnom odnosu koji ti ne prija i vidiš da je problem i ne možeš da izađeš OSTANI!
  • To niko ne priča, ostani do kraja dok se samooj sebi ne smučiš jer ti nije vredelo da ti bilo ko drugi priča šta da radiš i dok ne tresneš od zemlju nećeš biti pametnija.

Međutim kako i samo kaže, da nije dobra u svom poslu ne bi bila tu gde jeste, dešavalo joj se da glumi da su joj neki gosti zanimljivi

  • Ja sam jako teška osoba, sebi najteža. Mene moji saradnici nekada nazivaju diktatorkom. Ali sve dok ne dobijem ono što želim ne odustajem. Često mi se dešavalo da u emisijama moram da odglumim da mi je gost zanimljiv. Dugo mi je trebalo da u glavi sa sobom raskstim da su oni tu samo zbog onoga što meni treba.

(Hypetv/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner