Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Slađa Alegro me NE ZANIMA!” Ekskluzivno! Andreana Čekić OPLELA po koleginicama! (VIDEO) “ODVRATNO!” Janjuš OVIM postupkom ZGROZIO naciju! Gledaoci u šoku, šta mu je ovo trebalo?! RASKRINKANA Đedovićeva TAJNA rijaliti ljubav?! Ova ukućanka je sve PROVALILA, Marko se džabe PRAVDA?! ISPLIVAO snimak VRELE AKCIJE Ša i Mione! Prepustili su se strastima, nisu znali da se SNIMA! BUKTI RAT Maje i Stanislava! Marinkovićeva RASKRINKALA Krofaka, “udarila” mu na PORODICU?! HITNO oglašavanje oca Nenada Aleksića Ša! Zoran OČAJAN zbog sina: “Vređaju mi…” Vlada Magla bend se VERIO! Nakon RAZVODA priznao: “Spreman sam za SVADBU!” (VIDEO) “Zorana to ne može psihički da izdrži!” MC Stojan iskreno o problemu njegove mlađe devojke! (VIDEO) “NEĆU DA PRIČAM O VUKU MOBU!” Tijana Em pokazala novog dečka, POBESNELA na pitanje o bivšem! (VIDEO) “RIJALITI ME NE ZANIMA!” Sandra Rešić BRUTALNO odgovorila na pitanje o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) ČEKIĆ! Stošić ZAKUCAO Fabjana za KRAJ SPEKTAKLA FNC 17 U ARENI! OVO JE DOKAZ DA JE STANISLAV ISKORISTIO MAJU?! Njegova ćerka se izlanula i otkrila skandaloznu istinu, ISPLIVALO SVE! “HTELA SAM DA SE UBIJEM…” Rada Manojlović ne može više da ćuti o Milanu Stankoviću, evo šta se dešavalo dok je bila sa njim! KARLEUŠA PONOVO URNISALA SEVERINU! Rat se ne stišava, direktno joj se obratila i uputila brutalnu poruku nakon skandala sa Duškom “IMAO SAM POTRES MOZGA!” Glumac Nenad Okanović o nezgodama: “LOMIO SAM REBRA, RUKU I NOGU!” ŠA PONOVO DOTAKAO DNO! Miona ga ponizila brutalno, reperu su svi smeju, gledaoci zgađeni, Jovanovićeva SLAVI POBEDU

NJEMU ZA LJUBAV JE NAUČILA GEOGRAFIJU: Maja nije znala ni glavni grad Španije, a sada je Janjuša ostavila BEZ TEKSTA!

Objavio: RHT
14/11/2023 5:23 PM

Maja Marinković je sinoć ušla u Belu kuću i odmah napravila pravu pometnju. 

Foto: Printscreen Youtube

Svi su iščekivali kako će proteći susret bivših ljubavnika, nje i Janjuša, a oni su svojim odnosom sve iznenadili.

Naime, Maja i Janjuš su se danas osamili u dvorištu, pa je Janjuš iskoristio priliku da presliša Maju geografiju.

Što si prestao da pušiš – pitala je Maja.

Nemam razloga, nemam više problema nikakvih – istakao je Janjuš.

Reci mi nešto lepo o čemu razmišljaš – rekla je Maja.

Zamišljam neku lepu destinaciju lepu – odgovorio je Janjuš.

Foto: Printscreen Youtube

– Preporučujem ti Dubrovnik i tu morsku obalu, Rijeka na primer – rekla je Maja, pa dodala:

Ali ja sam za neku ozbiljniju varijantu, Pariz, Rim…

Kome pripadaju Rim i Pariz, Barselona – pitao je Janjuš.

Evropi – kao iz puške je odgovorila Maja i oduševila Jaška.

– Bravo, čoveče moj! Legendo, oduševljen sam, shvatil je da Pariz i Barselona pripadaju Evropi, mašino! Koji je glavni grad Španije – pitao je Jaško.

Madrid!

Jao, pa bravo mašino – oduševio se Janjuš i priznao Maji da je zgodna.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner