Background adbanner
Background adbanner

NAKON POSETE ŠEPKU NASTALI PROBLEMI? Oglasila se Aleks Nikolić!

Objavio: RHT
08/08/2022 4:30 PM

Bivša učesnica “Zadruge” Aleksandra Nikolić oglasila se povodom glasina da je stavila tačku na vezu sa pobednikom rijalitija Dejanom Dragojevićem.

Foto: ATA Images

Naime, juče se na društvenim mrežama komentarisalo da su nevolje u raju Dejana i Aleks usledile zbog njegove tajne posete Gornjem Šepku, u kojem je prethodnih godina živeo sa suprugom Dalilom. Ipak, Aleksandra je svima jasno stavila do znanja da je reč o izmišljotinama.

Niko nije raskinuo, sve je baš onako kako treba da bude. Molim vas bez teorija – poručila je Aleksandra na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x