Background adbanner
Background adbanner

DEJAN DRAGOJEVIĆ ČUPA MAJKU ZA KOSU: Ovim prizorom svi su ostali šokirani (FOTO)

Objavio: RHT
08/08/2022 2:00 PM

Nakon što je uzeo automobil o kome se dosta puta pričalo u “Zadruzi 5”, bivši rijaliti takmičar se vratio u Veternik.

Foto: Ata Images

Dejan je iskoristio priliku da se relaksira uz porodicu, pa i da se našali.

Dragojević je podelio snimak na društvenoj mreži Instagram snimak na kom čupa majku Biljanu za kosu.

FOTO: instagram

 

Podsetimo, juče je Goran Dragojević, Dejanov otac, posetio Husa Mujića, Dalilinog oca, i doveo Tedija kako bi Dalila preuzela brigu o njemu.

Na opšte iznenađenje, Dejan nije ušao u kuću bivšeg tasta, pa je Huso ugostio samo Gorana:

– Goran i ja smo popili i popričali, sve kao u najboljim danima. Susret je, naravno, prošao bez problema. Doveo je Tedija, Dalila je rekla da želi da ga vidi, ali ne verujem da će ga zadržati. Verovatno će vratiti psa Goranu – rekao je Mujić za “Informer” i otkrio šta je pričao sa Goranom:

– Kao prijatelji, popričali smo o svemu što se izdešavalo, ali šta tu ima više da se kaže? Složili smo se da nismo zadovoljni onim što se izdešavalo u rijalitiju, onim što je Dalila napravila, ali šta da se radi? Nismo se svađali, nema potrebe, nije to naša stvar.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x