Background adbanner
Background adbanner

,,DEJAN MI JE POSLAO BOGAT POKLON, ZBOG TOGA ZNAM DA NIJE LJUT NA MENE” Huso otkrio detalje susreta sa Dragojevićem

Objavio: RHT
08/08/2022 8:30 AM

Goran Dragojević i Dejan Dragojević došli u Gornji Šepak u kojem je Dejan živeo sa bivšom suprugom Dalilom, kako bi doveli psa Tedija. Tom prilikom Dalilin otac, Huso Mujić, razgovarao je sa Dragojevićem, a otkrio je kako je protekao njihov susret.

Foto: Instagram/ YouTube

Dejan i Dalila Dragojević okončali su brak nakon što ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem. Par je u više navrata pominjao podelu imovine, ali se poteglo i ozbiljno pitanje kome će nakon razvoda pripasti njihov pas Tedi.

Danas je Goran Dragojević, Dejanov otac, posetio Husa Mujića, Dalilinog oca, i doveo Tedija kako bi dalila preuzela brigu o njemu. U Gornji Šepak došao je i Dejan, a nas je zanimalo kako je prošao njihov susret nakon svega što se izdešavalo u rijalitiju “Zadruga 5”.

Na opšte iznenađenje, Dejan nije ušao u kuću bivšeg tasta, pa je Huso ugostio samo Gorana:

– Goran i ja smo popili i popričali, sve kao u najboljim danima. Susret je, naravno, prošao bez problema. Doveo je Tedija, Dalila je rekla da želi da ga vidi, ali ne verujem da će ga zadržati. Verovatno će vratiti psa Goranu – rekao je Mujić za “Informer”i otkrio šta je pričao sa Goranom:

– Kao prijatelji, popričali smo o svemu što se izdešavalo, ali šta tu ima više da se kaže? Složili smo se da nismo zadovoljni onim što se izdešavalo u rijalitiju, onim što je Dalila napravila, ali šta da se radi? Nismo se svađali, nema potrebe, nije to naša stvar.

Iako Dejan nije ušao u Husinu kuću, Dalilin otac ne veruje ni da je Dragojević svratio do njegove i Daliline bivše kuće, jer je rekao da mu odatle ništa ne treba.

– Dejan neće uzimati ništa od stvari. Ni od garderobe ni od bilo čega drugog. Rekao je da želi da se stvari podele, da se daju siromašnim ljudima. To mi je poručio preko Gorana. Uzeo je samo kola, ništa više – rekao je Huso, a otkrio je i da je siguran da Dejan nema nikakvu lošu emociju prema njemu, jer mu je poslao poklon.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x