Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JEZIČARA” OTKRIVA: RANI RADOVI naše popularne PEVAČICE! Nekada pravila skandale GOLIM GRUDIMA, a sada FOTOŠOPOM (VIDEO) EVO GDE ŽIVE ALEKSANDRA I FILIP: Zavirite u unutrašnjost njihove kuće u Hrvatskoj, prizor ostavlja bez teksta! (FOTO) MAJA SPREMA DISKVALIFIKACIJU STANISLAVU?! Njegov prijatelj se momentalno oglasio, šokantna reakcija porodice Krofak! PREDSEDNIK IRANA U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI? Zabrinjavajući informacije, evo šta se desilo na mestu nesreće, oglasila se Amerika, isplivao i snimak “DA LI ZASLUŽUJU NEDELJNU DNEVNICU?” Ana Ćurčić i Stefan Usiljanin krenuli da sređuju “Imanje”, a evo i kako su se snašli! (FOTO) Influenserka Anastasija Grujić: Obožavam striptiz barove, i dečka sam vodila! ZBOG SMRTI MUK U RIJALITIJU! Učesnik izneo stravične tvrdnje, nakon njegovih reči ona se zaledila! HYPETV PROGRAM ZA ponedeljak 20. maj 2024! Dejan Dragojević ugostio je MC Aleks! ZANEMELA OD ŠOKA! Staniji uživo u emisiji pušten snimak Aneli Ahmić, Dobrojevićeva nije znala šta ju je snašlo! NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Aleksandra otišla kod Filipa u Hrvatsku, a onda se odmah oglasila: Evo šta se dešava kod njega i kakvo je stanje! (FOTO) “I DALJE BIH DALA ŽIVOT ZA NJEGA” Karleuša priznala šok detalje iz braka sa Duško Tošićem: Evo šta joj je ozbiljno zamerio! “NISAM MOGLA DA PRIČAM OD ŠOKA” Breskvica grca u suzama, slomila se usred kluba pred svima zbog onoga što ju je zadesilo! NEVEROVATNO! Preko 5.000 PRIJAVA za samo SEDAM DANA! Rijaliti “IMANJE” pomera sve granice “OPERACIJE I ZRAČENJE SU DOŠLE NA NAPLATU” Evo gde je i čime se danas bavi Deki Pantelićem: Potresnim oglašavanjem se povukao, a sada… (FOTO) UČESNICI RIJALITIJA HITNO POTREBAN PSIHIJATAR: Stanje je alarmantno, izlanuli se u programu uživo i otkrili šok detalje NIKOGA SE NE PLAŠIMO, IDEM DA SE BORIM ZA NAŠU SRBIJU! Cela sala odzvanja i skandira u čast predsednika Aleksandra Vučića na predizbornom skupu u Novom Sadu

NA SVE JE PRISTALA, SAMO DA MU UGODI: Ovo su detalji o imućnom muškarcu Koraćeve, zbog njega ugasila društvene mreže i promeni BROJ!

Objavio: RHT
18/08/2022 2:33 PM

Starleta Ana Korać ušla je u četvrti mesec i željno iščekuje bebu, a navodno prinovu čeka sa imućnim muškarcem iz Obrenovca.

Foto: Instagram

Ana Korać je, prema rečima izvora Informera, našla dečka koji je iz bogate porodice i malo stariji od nje.

– Otac Aninog deteta živi u velikoj porodičnoj kući u Obrenovcu… On radi u državnom sektoru, ali njegova porodica ima razrađen biznis i imućni su, tako da Ani ništa neće faliti – kaže izvor i dodaje:

– Njih dvoje su toliko zaljubljeni da to nije normalno, ali pošto on ni u ludilu ne želi da se eksponira, zamolio ju je da ugasi profil na Instagramu i da promeni broj. Ona je na sve pristala jer je zaljubljena i želi da živi u miru i luksuzu na relaciji Obrenovac – Ivanjica gde joj živi mama. Njoj je najveća želja bila da ima bebu, to joj se ostvarilo i sada je ništa drugo ne zanima osim da ugodi svom emotivnom partneru – zaključio je naš dobro obavešteni izvor.

Ana se nedavno ogaslila obavestila javnost da će se tokom trudnoće povući iz javnosti:

– Molim vas da me razumete i da ovo shvatite kao molbu koju ujedno upućujem i medijima, da ispoštuju moju želju da ostatak trudnoće provedem u potpunoj privatnosti. Hvala vam što se od početka bili uz mene. Ljubim vas i volim – napisala je ona i otkrila kako se oseća sada, ali o ocu svog deteta nije želela da govori:

-Malo me rade više hormoni, pa sam malo neraspoložena, pa raspoložena, varira. Jedan dan se probudim super, jedan dan ne, ali sam presrećna svakako. Lepo se osećam, čudno i lepo kada znaš da nešto nosiš u sebi – počinje Ana i otkriva da li razmišlja o polu bebe:

Ana kaže da joj teško pada trudnoća, jer se od samog početka bori sa velikim mučninama.

– Nikako, muka mi je, borim se sa mučninama po ceo dan, malaksala sam, smršala sam sedam kilograma, povraćam, ne mogu da jedem, samo jedem čisto zbog bebe, ali se baš osećam malaksalo, ali i to će nadam se proći.

BONUS VIDEO:


Kurir.rs/K.Đ/Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner