Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uklonila obe dojke, izvadila jajnike i matericu, a sve se dodatno pogoršalo: Poznata glumica i danas bije najteže bitke “NEKE KOLEGINICE SU ME SABOTIRALE!” Indira Radić progovorila o sujeti na estradi EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TEŠKO JE NAĆI PRAVU PESMU ZA DUET SA NIKOLIJOM!” Vesna Zmijanac EKSKLUZIVNO za Hype TV progovorila o planovima, pa svojim udvaračima poručila samo jedno! KIŠA ĆE ZAHVATITI CELU SRBIJU! RHMZ se hitno oglasio, noćas kreće zaoštravanje “PESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ako MAČKA uradi OVO u vašoj blizini – IMAĆETE BRDO LOVE! Neverovatno! SAMIR RAMOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Poznato u kom je stanju nakon teške operacije! DRAMA NA AERODROMU, EKSPLODIRAO KOFER! Vlasnik prtljaga leteo za Beč “BIO SAM SA PREKO 350 ŽENA, SPAVAO SAM I SA CRNKINJAMA!” Darko Lazić šokirao izjavom iz svog intimnog života! Otkrio i više nego što je trebalo! Aca Lukas posetio je gradsku kuću u Ljubljani! Svi detalji konferencije za štampu LJUBAVNICI BEZ IMALO STIDA! Ostavio trudnu ženu koja se RAZARA NAKON PREVARE, a on javno naskače na drugu, gledaoci šokirani prizorima! “POSTOJI RIZIK DA NAŠA EVROPA UMRE” Nikad dramatičnije upozorenje Makrona – bloku se crno piše?! JODŽIR U ZAGRLJAJU NAJPOŽELJNIJIH SRPSKIH STARLETA! Poznati influenser usijao društvene mreže novom objavom! Ovaj trio niko nije očekivao! (FOTO) UPRAVO SAOPŠTENO! Tojota investira 500 miliona dolara u električne taksije! HYPE PAPARAZZO! Snežana Đurišić napravila HAOS U CENTRU GRADA?! ŠOK SNIMAK (VIDEO) “BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve!

“MOJA MAJKA JE MORALA DA IDE NA DIVLJU KIRETAŽU!” Vanja Bulić u “PRETRESU” ogolio dušu: “Moj otac nije bio IZDAJNIK!”

Objavio: RHT
03/10/2024 6:20 PM

MOJA MAJKA JE MORALA NA DIVLJU KIRETAŽU

U subotu, 5.oktobra od 23h na HYPE televiziji u emisiji „PRETRES“ čiji je autor i voditelj STEFAN USILJANIN, gost će biti poznato tv lice, novinar i književnik VANJA BULIĆ.

"MOJA MAJKA JE MORALA DA IDE NA DIVLJU KIRETAŽU!" Vanja Bulić u "PRETRESU" ogolio dušu: "Moj otac nije bio IZDAJNIK!"
Foto: printscreen/Hype TV/

Bulić je u ovoj emisiji imao svoju životnu ispovest koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Govorio je o svom teškom detinjstvu, odrastanju, školovanju, svojoj ranoj mladosti, roditeljima, supruzi, deci i karijeri.

Kroz njegov život prožimale su se razne nijanse koje oslikavaju turbulentne periode kroz koje je prolazio, kako sam, tako i sa svojom porodicom.

Vanja pisajući knjige je mnogo govorio, pa čak i o svojoj privatnosti, ali površno se zna nešto dublje o njegovom životu i njegovim tajnama koje su mnogobrojne.

MAJKA JE MORALA NA DIVLJU KIRETAŽU

U ovoj emisiji otkrio je mnoge detalje privatnog života. Demantovao neistine o sebi, ali i potvrdio ono o čemu se puno puta spekulisalo.

"MOJA MAJKA JE MORALA DA IDE NA DIVLJU KIRETAŽU!" Vanja Bulić u "PRETRESU" ogolio dušu: "Moj otac nije bio IZDAJNIK!"
Foto: printscreen/Hype TV/

Bio je jako vezan za svoje roditelje koji su se teško borili kroz život.

Kada je reč o njegovoj majci, prisetio se njene prošlosti.

-Sretnem jednu ženu i ona me pita, jesi ti sin Bosiljke Bulić i Duška, reko jesam. E kaže ja sam prisustvovala partijskim sastancima koji su trajali po dva, dva i po sata, gde su ubeđivali vašu majku da ostavi oca jer je bio izdajnik. počeo je priču Bulić

Moj otac nije bio IZDAJNIK

Vanja se nije složio sa tim:

-Pošto sam ja kasnije rehabilitovao ćaleta, jer znam da nije izdajnik, tu vidiš čvrstinu njihovu i ljubav. ispričao je Vanja

Bulić je ispričao jedan težak momenat svoje majke Bosiljke:

-Ona je bila u šestom mesecu trudnoće kada su tatu odveli, ona je morala tada da ode na neku divlju kiretažu da bi mogla sutra da počne da radi. Znaš šta je dete u šestom mesecu trudnoće, tad se aman rađaju deca. rekao je Vanja

-Koliko ste Vi imali godina kada je Vaš otac odveden na Goli otok? Pitao je Usiljanin

-Pet , nepunih šest godina. izjavio je Vanja Bulić za Hype televiziju

NAJAVA EMISIJE:

STROGO JE ZABRANJENO PREUZIMANJE TEKSTA U CELOSTI ILI NJEGOVIH DELOVA BEZ NAVOĐENJA I LINKOVANJA IZVORA HYPETV.RS !

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner