Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO) GRMILICA! Luna Đogani nakon dva porođaja pokazala šta poseduje! Preplanula i mokra, blista (FOTO) “PREBIJ ME VIŠE NAPOKON” Filip Car žestoko odgovorio Kristijanu i Dejanu: “Obećavam dolazim da me namagarčiš”

VANJA BULIĆ PRIZNAO: “Saradnja sa Sašom Mirkovićem i Acom Lukasom mi je jedna od najznačajnijih u karijeri”

Objavio: RHT
13/06/2024 9:52 PM

Vanja Bulić priznao

Photo: ATAIMAGES/Ilustracija

Vanja Bulić, istaknuti novinar, voditelj i književnik, prisustvovao je jednom događaju večeras u srpskoj prestonici, izražavajući svoje impresije o saradnji sa vlasnik i direktorom Hype produkcije i Hype televizije Sašom Mirkovićem i folkerom Acom Lukasom.

Tokom događaja, Bulić je istakao da mu je ta saradnja jedna od najznačajnijih u njegovoj karijeri, naglašavajući da mu je otvorila mnoga vrata i promenila tok profesionalnog života.

Vanja Bulić priznao

Govoreći o Saši Mirkoviću, Bulić je istakao da je on ozbiljan mozak i genije koji pažljivo vodi računa o svakom detalju. Kroz saradnju sa Mirkovićem, shvatio je da je on samo jedan deo složene mašinerije kojom Mirković vešto upravlja, ističući da se uvek zna šta je čiji posao. Bulić je dodao da je Mirković, među svim ljudima sa kojima je sarađivao, najveći profesionalac koji najbolje razume šta je showbiznis.

Ovim rečima, Vanja Bulić je izrazio duboko poštovanje prema Saši Mirkoviću, naglašavajući njegovu stručnost i posvećenost u svetu zabave i medija.

Hype

Podsećanja radi, Aca Lukas objavio je svoju prvu autobiografsku knjigu pod nazivom “Ovo sam ja”, a upravo Vanja Bulić koji mu je pomogao oko nje.

Vanja o knjizi

“Mene je Aca prozvao na televiziji da ću ili ja raditi knjigu ili niko drugi. Onda smo se on i ja čuli. Tada sam mu rekao da ako neko drugi piše knjigu o njegovom životu, onda to nije autobiografija. Samo ako pročitate šta on piše na svom Instagramu videćete da su to sve mali eseji. Acine reči imaju literatnu žicu. Od svih njegovih intervjua napravio sam osam poglavlja. Tek onda sam razgovarao sa Acom o priči”, kaže Vanja i dodaje:

“On i ja vrlo slično razmišljamo. On je lepo rekao da se dobro slažemo zato što smo oboje Beograđani. To je poseban svet” – rekao je Bulić tada.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner