Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

Ministar Mihailo Jovanović: “Sindikat „Sloga“ sledi istu agendu u Pošti Srbije kao i Đilas u svojem političkom delovanju”

Objavio: RHT
20/11/2023 2:53 PM

Mihailo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija

Foto: Pritnscreen Instagram

– U procesu rešavanja pitanja protesta u JP „Pošta Srbije“, Vlada Srbije je proaktivno pristupila dijalogu sa svim sindikatima unutar ovog preduzeća – kako reprezentativnim, tako i onima koji to nisu. Na razgovore su pozvani svi sindikati, međutim, Sindikat „Sloga“, pod vođstvom Stefana Mitrovića, koji ima samo 48 članova od ukupno više od 14 hiljada radnika ovog preduzeća, odbio je učešće u ovom dijalogu. Smatram da njihovo odbijanje i pokušaji da ospore postignuti dogovor predstavljaju isključivo politički motivisane akcije koje zanemaruju stvarne interese radnika. Stefan Mitrović i „Sloga“ ne poseduju bilo kakav legitimitet za osporavanje dogovora koji je postigla predsednica Vlade Srbije sa dva reprezentativna i jednim nereprezentativnim sindikatom koji zastupaju interese više hiljada zaposlenih u Pošti Srbije.

Očigledno je da se u ovom slučaju radi o političkim igrama usmerenim ka destabilizaciji Pošte Srbije, a ne ka poboljšanju uslova rada njenih zaposlenih. Sindikat „Sloga“, kao politička organizacija Dragana Đilasa, sledi istu agendu u Pošti Srbije kao i Đilas u svojem političkom delovanju. Prioriteti Stefana Mitrovića i „Sloge“ su politički interesi Dragana Đilasa, a ne dobrobit radnika Pošte Srbije, baš kao što i Đilasova politika ne odražava interese građana, već lične interese Dragana Đilasa.

Kao bivši radnik Pošte, svestan sam vrednosti i posvećenosti naših zaposlenih. Zato, želim da istaknem da je dogovoreno značajno povećanje plata, počevši od novembra ove godine sa povećanjem od 10%, a u januaru će uslediti još jedno povećanje od 10%, što ukupno čini kumulativno povećanje od 21%. Takođe, svim zaposlenima će biti isplaćeno dodatnih 20 hiljada dinara do 25. novembra.

Pozivam sve radnike Pošte Srbije da se od danas vrate normalnom radu i da ne podležu političkom uticaju onih koji ih pokušavaju zloupotrebiti u svoje političke svrhe – stoji u saopštenju.

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner