Background adbanner
calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U VEZI SAM GODINAMA, to VEŠTO KRIJEM!”Angeliina samo za HYPE otvorila dušu i otkrila GREŠKU IZ PROŠLOSTI (VIDEO) ŽENA OD SULTANA SE SKINULA! Sve se CEDI, a evo GDE IMA TETOVAŽU (FOTO) EVO KADA JE GOJAZNOST UZROKOVANA BOLEŠĆU, A NE HRANOM! Ako imate ove simptome hitno se obratite lekaru! KRALJ ČARLS POBESNEO ZBOG PONAŠANJA PRINCA HARIJA! Drama u kraljevskoj porodici ne jenjava! NIJE DUGO IZDRŽALA! MAJA PONOVO OTIŠLA NA “REMONT”! Marinkovićeva se pohvalila novom promenom! (FOTO) “To je moja LUDA GLAVA! Imao sam POVREDE!” Jodžir u Pretresu ŽALI što NIJE NASTAVIO SPORTSKU KARIJERU, a jedna ŽENA bi mu bila PODRŠKA (VIDEO) HEROJ NACIJE, NIKOLA JAKŠIĆ, ODBIO DA IGRA BITNU UTAKMICU ZBOG ISPITA! Studira veoma težak fakultet! MIONA I ŠA DANAS IMAJU RAZLOGA ZA SLAVLJE! Sve objavili javno, sada je sve jasno! (FOTO) “MOJA MAJKA JE IMALA PROBLEM SA ALKOHOLOM!” Jodžir GRCAO U SUZAMA pa se obratio Stefanu Usiljaninu: “Uf, šta si mi napravio brate moj, razbio si me!” Naša glumica POKAZALA STAN u kojem živi sa MUŽEM PILOTOM i opisala dnevnu rutinu: “Mislila sam da NISAM NORMALNA!” (FOTO) “MOJ OTAC JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN!?” Najpopularniji influenser OTKRIO velike detalje! JODŽIR: “Majko izvini, ali jeste tako!” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Slađa Lazić Poršelina nije mogla više da ćuti: “Biće najbolja mama na svetu” KADA JE DOBRO, A KADA JE LOŠE PRESKAKATI OBROKE? Povremeni post nije za svakoga! EKSKLUZIVNO! SLAĐA LAZIĆ PORŠELINA I ANELI AHMIĆ POSTAJU KUME! Ovo su detalji PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) Vučić OBILAZI ZAVRŠNE RADOVE na železničkoj stanici Vrbas Nova i poručuje: “Koriste priliku da PRE AMERIČKIH IZBORA uvuku Srbiju u SUKOBE SA NATO!”

SVI DETALJI O MATORINOJ VERENICI! Sprema joj se pakao i novi skandal, sve je plan! Šok otkriće drma Srbiju

Objavio: RHT
07/08/2024 4:22 PM

Svi detalji o Matorinoj verenici

Jovana Tomić Matora se zbližila sa Stefani Grujić, a kako mnogi tvrde ona je koristi! Naime, bivši rijaliti učesnik opleo je po njoj.

Foto: Printscreen Youtube Ami G

Munjez je sinoć u emisiji izneo sve detalje njihove romase:

Zašto Stefani ne prizna? Priprema se za ulazak u osmicu (Elitu 8), Matora će isto proći kao i sa Anitom, imam sve dokaze, poslaću prepiske, kupila joj je patike od 25.000 dinara – govorio je Munjez.

– Da, ja nisam imala život pre Matore, kakve su ovo priče… Ti si ovde zbog mene, inače si diskvalifikovan – branila se Stefani.

– Lep ti je prsten – rekao je Munjez.

– Hvala – rekla je Stefani.

Podsetimo, Stefani i Matora su prisne postale tokom boravka u rijalitiju, a odnos su nastavile i nakon završetka rijalitija, samo što to vešto kriju od javnosti, nije poznato iz kog razloga. Matora se povodom ove teme još nije oglašavala, a Stefani nikako nije želela da prizna da je prsten zapravo od Tomićeve, kao i ostali skupoceni pokloni.

Svi detalji o Matorinoj verenici

Stefani se potom oglasila i otkrila da je nije verila Matora, već izvesni mladić.

– To nema veze sa Matorom, ona je moja drugarica. Ovo je dečko koji nije iz ovog sveta. Desilo se, jako brzo ali to je to. Ne želim da otkrivam ništa što se toga tiče – govorila je Grujićeva.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner