Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL IZMEĐU DURDŽIĆA I AHMIĆA SVE VEĆI! Anelina majka progovorila, pa Asmina nazvala lažovčinom veka VREMENSKA PROGNOZA ZA 23. MAJ! Kiša i pljuskovi sa grmljavinom MILJANA KULIĆ POTPUNO UNIŠTENA! Od njene veze sa Zolom nema ništa: “Za zdravu vezu je dobro menjati partnere” POSLE SMRTI TONIJA MONTANA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Kolega rokera otkrio bolnu istinu: “Podelili smo mu pomoć da se kvalitetno leči…” REPER PROGOVORIO O NIKOLIJI JOVANOVIĆ! Pa iznenadio: “Ona drži sve konce u rukama, da nije nje ne znam kako bi funkcionisao naš život” TONIJA MONTANU PRONAŠLI U UŽASNOM STANJU! Reagovala policija, evo na šta se sumnja! SADA JE SVE JASNO! Miona i Ša bili intimni?! Ona sve priznala “IMA PRAVO DA SE DROGIRA, ALI I MI IMAMO PRAVO DA JOJ DAMO OTKAZ” Brutalan odgovor vlasnika televizije Saše Mirkovića bivšoj zaposlenoj “MI SE BORIMO SRCEM” Mitrović je ucenjivao bivšu vlasnicu farme, a sada vrši HAKERSKE napade na HYPE! Oglasio je Saša Mirković KUKA NA SAV GLAS! Diskvalifikovani učesnik traži razgovor MARIJA ŠERIFOVIĆ O DRUGOM DETETU:”Želim da svo svoje slobodno vreme provedem uz njega” PRVA IZJAVA MARKA MILJKOVIĆA NAKON HAPŠENJA:”Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega” ČUDO! NIKOLA ROKVIĆ:”Zahvalan sam Svetom Nektariju što je mog oca duhovno iscelio” PORUKA DANA! NE ODUSTAJTE OD SNOVA! Zvezde poručuju da budete hrabri! TAJNA VEZA može postati OZBILJNA! “Maja je sa Stanislavom da bi se OSVETILA Mioni!” Ekskluzivno! Teodora RASKRINKALA Marinkovićevu! (VIDEO) APOKALIPSA ŠIROM SRBIJE! Kiša ne prestaje, ne vidi se prst pred okom! Lopatom skupljaju grad!

LUDILO U DANSKOJ: Ovako je Luka Jović proslavio rođenje sina! (FOTO)

Objavio: RHT
29/03/2022 3:00 PM

Fudbaler nije mogao da prisustvuje porođaju, ali je sve vreme bio na video pozivu sa suprugom.

Manekenka Sofija Milošević porodila se juče i na svet donela drugog sina, kome su njen izabranik Luka Jović i ona dali ime Teodor.

Ponosni tata nije skrivao sreću, te je fotografiju svoje drage i njihovog sina objavio na svom nalogu na Instagramu. Kako je on u Danskoj trenutno, nije mogao da prisustvuje porođaju koji se odigrao u Madridu.

No, to ga nije sprečilo da sa kolegama napravi slavlje.

– Čim su mu javili da je dobio dete, Luka je počeo da čašćava kolege. Fudbaleri su se šalili na njegov račun, kako nije neki zavodnik čim pravi samo mušku decu – otkriva izvor i dodaje da je sportista sve vreme bio na vezi sa svojom verenicom:

– Jedva je čekao da vidi sina, pa je odmah pozvao Sofiju na video-poziv. Oduševio se kada je na kameri ugledao malog Teodora. Posle je zvao i tokom dana, puštao joj je pesme i prenos slavlja iz Danske – dodaje izvor.

Fudbaler Reala jedva čeka da se vrati u Madrid i bude sa svojom porodicom.

– Luka se odmah posle utakmice vraća u Španiju, tako da će imati vremena da se pripremi za Sofijin i Teodorov dolazak iz porodilišta. I njihov stariji sin Aleksej jedva čeka da vidi batu – priča izvor.

IZVOR: INFORMER.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner