Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SAV SE RAZLIO PO ONOM KREVETU! Podbuo sa kajlom od hirurškog čelika!” Opšti haos nakon Filipovih prozivki! Dejanov odgovor BEZ MILOSTI (VIDEO) “BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota”

REPER PROGOVORIO O NIKOLIJI JOVANOVIĆ! Pa iznenadio: “Ona drži sve konce u rukama, da nije nje ne znam kako bi funkcionisao naš život”

Objavio: RHT
23/05/2024 9:14 AM

Relja Popović nahvalio Nikoliju!

Relja Popović će za mesec dana napraviti spektakl sa pevačicom Marijom Šerifović i to u “vokalnom obračunu” u kojem će oboje izvoditi pesme “protivnika”. Tim povodom organizovana je konferencija, a Relja je okupljenim predstavnicima medija odgovarao i na pitanja iz karijere i privatnog života. To inače ne čini nikada.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to da je pre 11 sati objavio album, reper je otkrio da mu je drago zbog reakcija publike:

Prezadovoljan sam prvim utiscima publike. Kad mi se završi veliki projekat uvek se izduvam kao balon. Sad cepam dalje – rekao je on na samom početku i otkrio koja mu je pesma najdraža:

Svaka pesma je lična i opisuje drugu situaciju, emotivnu, seksualnu, senzualnu. Kako publika reaguje znaću tek kad stanem pred ljude. Ono što mogu da kažem je da sam zadovoljan reakcijama koje dobijem u vidu komentara, poruka i brojeva. 

Njegova supruga Nikolija Jovanović je nedavno izjavila da joj Relja dosta pomaže oko obaveza vezanih za kuću i porodicu, ali je reper sada progovorio o svemu.

Nikolija je boginja organizacije, da nije nje ne znam kako bih funkcionisao, a ne naš zajednički život. Pomažem, naravno, ali ona je ta koja drži sve konce čvrsto.

Reper se osvrnuo i na svoje dve mezimice, koje su još male da bi slušale tatinu i maminu muziku.

– Ne puštam ćerkama moju muziku, znaju samo pesmu “Sve si znala”, jer je to balada i dok sam je pravio čule su je u demo fazi. To je pesma koja je okej da je čuju deca i to je jedina moja pesma koje one znaju – rekao je on.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/informer/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner