Background adbanner
Background adbanner

Leontina Vukomanović priznala zbog čega se povukla sa estrade! Ovo je pravi razlog!

Objavio: RHT
06/10/2021 12:23 PM

Leontina Vukomanović od malena gaji ljubav prema muzici, a već u srednjoj školi objavila je svoje prve pesme. Pored muzičke karijere ostvarila se i kao kompozitor, tekstopisac i dirigent.

Leontina Vukomanović progovorila o svojoj karijeri!

Iako je srca publike osvojila kao pevačica, Leontina je 2006.godine donela odluku da se povuče sa javne scene i posveti se radu sa mališanima. Pevačica je osnovala dečiji hor „Čarolija”, a sada je otkrila zbog čega je odustala od pop karijere.

Kada se osvrnem na svoje početke, shvatam da sam ja zapravo oduvek radila muziku za decu. Uporedo sa solo karijerom, objavljivala sam i dečje pesmice, ali sam se 2006. godine opredelila da u tom pravcu nastavim da radim. Umorila sam se od noćnog života. Nisu mi prijali koncerti, izlasci, nisam želela da živim brzim načinom života, i onda sam pre 15 godina odlučila da se skroz prepustim dečjoj muzici i u sada tome uživam – iskrena je pevačica i ističe da rad sa decom podrazumeva ogromnu posvećenost:

Najveća odgovornost je raditi sa najmlađima. Njima je na neki način oduzeto da budu deca, za to su zaslužni rijaliti programi. Uopšte nije čudno što se mališani vezuju za muziku koja im ne pripada, pogotovo što se teksta tiče. U poslednje vreme se u muzici stalno provlače droga, alkohol i prostitucija – ukazala je na problem Leontina, pa dodala:

Važno je praviti dečju muziku koja će biti edukativna. Upravo zbog toga sam i krenula sa „Čarolijom“ u nameri da najmlađima vratim muziku. Zadovoljna sam rezultatima koje smo postigli od tada do danas i mislim da se mnogo povećala svest o tome kako kod roditelja tako i kod dece – objasnila nam je ona, i otkrila na koji način ona usmerava ćerku Luciju.

Mislim da je poverenje jako bitno u odgajanju mališana, ali i autoritet. Neophodno je da roditelj svojim primerom pokaže detetu na koji način treba da se kreće kroz život – kaže Leontina Vukomanović.

Foto: Instagram printscreen

Izvor: ALO/HYPETV

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x