Background adbanner
Background adbanner

Zvezde pevaju ČAROLIJU!

Objavio: RHT
17/06/2021 1:12 PM

Dečji hor Čarolija poznat je u celom regionu i jedan je od najvećih dečjih horova u Evropi.

Foto: Hypetv

U pravim dečjim pesmama i njihovim glasovima uživamo već punih 15 godina, a od samog osnivanja direktor ovog prestižnog dečjeg hora je poznata pevačita i tekstopisac Leontina Vukomanović.

Naime, Hype production i PGP RTS pripremili su zajedničko izdanje, sa 19 dečjih hitova hora “Čarolija” u izvođenju najvećih zvezda pop/rok muzike, “Zvezde pevaju Čaroliju”.

Foto: Hypetv

Pored Leontine, sa Čarolijancima, pevaju i Goca Tržan, Ana Stanić, Sergej Ćetković, Tijana Dapčević, Kiki Lesandrić, Sale Tropiko, Ivana Peters i Darija Vračević.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x