Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

KADA TE ŠMINKER UNAKAZI! GLEDAOCI OSTALI U ŠOKU!

Objavio: RHT
14/04/2021 6:00 PM

Beogradska hronika je emsija koja se već dugo godina emituje na Javnom servisu, a svi znamo da je njen zaštitni znak lepa voditeljka Slađa Tomašević. Međutim, u jučerašnjoj emisiji čini se da se dogodila greška šminkera.

Foto:Printscreen/RTS

Od samog početka ono što je gledaocima zapalo za oko je šminka koje je voditeljka imala u izobilju na licu, ali ne i na vratu i gornjem delu tela koji se vidi jer je nosila malo otvoreniju majicu.

Zbog ove greške šminkera, lice joj je bilo suviše tamno, a koža na vratu i bedrima bela, što je privuklo pažnju gledalaca.

Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner