Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić NEMA POJMA da ga Aneli NAMEŠTA? Otkrio DETALJE DOGOVORA sa PRODUKCIJOM “IŠLA SAM U ŠOK SOBU” Naša pevačica imala JEZIVU SAOBRAĆAJKU, jedva izvukla živu glavu: Ponovo morala da uči da hoda! “IZGUSTIRAO JE I OTIŠAO KOD DRUGE” Stanija brutalno urnisala Aneli, prisutni zanemeli, starleta nije mogla da se zaustavi MILJANA PRIZNALA KOLIKO PUTA JE SA ZOLOM BILA TRUDNA: Nije znala da kamere ne snimaju, Čolić ne može da dođe sebi ANELI I ASMIN NAPOKON OČI U OČI: Zakazano SUOČAVANJE nakon toliko meseci, Ahmićeva neće moći da veruje! MAJA RASKRINKALA STANISLAVA! Njihove tajne prenela Đedoviću, kamere snimile razgovor, Krofak doživeo NERVNI SLOM “SUTRA STAVLJAM TAČKU NA SVE” Šok oglašavanje Asmina Durdžića, prelomio i saopštio da je KRAJ: “Nek mi je dovedu pred noge” ERA OJDANIĆ HOSPITALIZOVAN: Pevač mora na HITNU OPERACIJU, evo u kakvom je stanju! OTKRIVENO KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA: Promene koje će biti iz korena, a u oktobru ŠOK OBRT! TAJNO SE OŽENIO BIVŠI RIJALITI UČESNIK! Brojne afere ga obeležile, otvorio profil na Onlyfansu, a onda se posvetio veri i povukao se! SVI DETALJI HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype Paparazzo NA LICU MESTA! OVO NIKO NIJE MOGAO NI DA NASLUTI! Evo koliko je zapravo Aleksandra Prijović mlađa od Filipa, detalj koji ostavlja bez teksta ŠOK ODLUKA LUNE I MARKA NAKON HAPŠENJA?! Nisu mogli više da podnesu, prelomili, PAKUJU SE I ODLAZE? PARTIZAN – ZVEZDA Pakao u “Areni” za crveno-bele: Navijači vređali Teodosića na transparentu sa ROGOVIMA, skandirali uvrede Jelisaveti Orašanin KONAČNO OTKRIVENO! Evo s kim se zapravo Karleuša nalazi u Dubaiju: Krišom je snimili, a sada je sve jasno! (FOTO) ŠOK POTEZ! Miljana pred produkcijom otkrila ko je želeo da je DISKVALIFIKUJE, odmah promenjen kadar, učesnici zanemeli

JEDINA MISICA KOJA JE VRATILA TITULU: Otkrilo se da je zapravo KUVARICA iz Apatina i da je pobegla sa krunom vrednom 5.000 evra!

Objavio: RHT
11/08/2022 5:29 PM

Nekadašnja zvanično najlepša Srpkinja Nikolina Bojić Dančević iz Apatina ostala je upamćena kao jedina misica kojoj je oduzeta titula. I ne samo to, čim su počele da se razotkrivaju njene laži, pisalo se da je pobegla sa krunom vrednom 5.000 evra.

FOTO: instagram

Lepotica, koja je porušila sva pravila, izabrana je za Miss Srbije pre deceniju, a u tom momentu imala je 25 godina. Međutim, njeno radovanje nije dugo trajalo. Ubrzo su se pojavile sumnje da je Nikolina udata, što nikako nije u skladu sa načelima takmičenja.

Pre toga su isplivale njene izuzetno provikativne fotografije. Naime, pozirala je samo u visokim štiklama i čipkanim gaćicama. Kap koja je prelila času bila je potvrdta da je zaista u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

To nisu bile jedine stvari koje je skrivala. Nikolina je rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Tek kasnije kompanija Miss Yu pomogla joj je da upiše Višu školu za fitness.

Pročitajte jos

Sva ta saznanja naručila su Nikolinino zdravlje, te je misica završila u Hitnoj pomoći. Potom se povukla na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je baš u tom momentu nestala sa skupocenom krunom. Tada je pobrisala sve naloge na društvenim mrežama i pokušala da se poptuno povuče iz javnosti.

Već u novembru 2012. misica je predala krunu prvoj pratilji Aleksandri Doknić, a organizatori izbora su insistirali da Nikolina plati odštetu od 50.000 evra.

Izgleda da nije mnogo marila za to, pa je već naredne godine napravila svadbu u Apatinu. A i danas je u srećnoj zajednici sa Frenkom, ukoliko sudimo po fotografijama na njenom Insagram profilu.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)

Ovaj bračni par trenutno živi u Montrealu u Kanadi. I pored četiri porođaja, Nikolina izgleda prelepo, svaki mišić na telu joj je izvajan. Nije ni čudo, jer je i dalje u svetu fitnesa i bavi se modelingom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Still, Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner