Background adbanner
calendar

Ponedeljak 3. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
APOKALIPSA U BEOGRADU! Snimci, slike zapalile drušvene mreže! “BOG JE NAREDIO NAMA SVIMA UĐITE U MIR” Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić poslao SNAŽNU PORUKU: “Molim moju braću u Bosni, molim moju braću Srbe da nađu zajedničku reč!” HAOS NA AUTOKOMANDI! Auto sleteo sa nadvožnjaka na šetalište, na licu mesta vatrogasci i spasioci JANJUŠ O TRUDNOĆI ANELI! Urnisao starletu, izneo sve detalje OGLASIO SE GIK! Na osnovu 92,09% obrađenih biračkih mesta listi “Beograd sutra” 64 mandata Dnevni horoskop za 3. jun: Bikovi, sledi emotivni period! Škorpije, više se posvetite poslovnim ciljevima! PLJUŠTI KIŠA, NEVREME! Na udaru još 5 delova Srbije, RHMZ upalio sve alarme CRVENO SLOVO U TENISKOM KALENDARU!Novak Đoković obara rekord Rodžera Federera?! OTKRIVENA MRAČNA TAJNA! Niko nije znao ove detalje o Maji i Zoli! ZORICA I KEMIŠ PRAVE SVADBU SLEDEĆE GODINE?! Otkriveni svi detalji, a harmonikaš strahuje od samo jedne stvari IZBAČEN IZ RIJALITIJA! Izneo prljav veš o Mioni i Ša, razvezao jezik i izneo šokantne detalje! Ništa više neće biti isto BRUTALAN SUKOB ANELI I JANJUŠA! Košarkaš izgoreo zbog ljubomore kada je video Ahmićevu u zagrljaju drugog dečka Pobednici izbora u svojim glavama a u narodu ih zovu – STATISTIČKA GREŠKA! Evo kakve rezultate su napravili: Vladimir Gajić, Velimir Ilić i Jovana Stojković! FILIPU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Evo u kakvom izdanju je Aleksandra Nikolić UHVAĆENA U NOĆNOM PROVODU! ŠOK! (FOTO) ŠA UHVAĆEN NA DELU SA CIMEROM USRED NOĆI! Nastaće opšti haos, Miona nije mogla ni da nasluti šta je reper radio dok je spavala! “OČEKUJE NAS TEŠKO VREME! Moraćemo da čuvamo našu zemlju” Aleksandar Vučić se obratio građanima Srbije

ISPLIVALA PREPISKA MAKROA SA VIP PROSTITUTKAMA: Radile su za 5.000 evra!

Objavio: RHT
02/04/2022 10:00 PM

Nakon što je u medijima izašla vest da je uhvaćeno 29 osoba u velikoj akciji policije u Beogradu, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom, sada su izašle i navodne prepiske makroa, među kojima je i Madam (35) s prostitutkama. Devojke su još navodno podvodili Duško Banjac i unuk folkera Ere Ojdanića, Nikola Anđelić.

Kako kažu izvori za domaće medije, J.J. Madam je organizovala grupnjake, ugovarala sastanke s klijentima, pravila orgije za one koji su imali da izdvoje od 1.000 do 5.000 evra, zavisno od usluge. Na spisku privedenih devojaka su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Tripunović i mnoge druge.

Kako dalje navode, Madam se na teret stavlja da je pronalazila mušterije i ugovarala njihove sastanke i viđanja s devojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom. Kada bi ugovorila posao, Madam bi se odmah javila svojim devojkama, kojima u tim trenucima govori šta da obuku, gde da odu i koja im je tarifa za taj susret. Nakon saslušanja J.J Madam, koja je osumnjičena za posredovanje u prostituciji, određen je pritvor do 30 dana, piše “Republika”. Među devojkama koje su za nju radile, prema nezvaničnim informacijama tog portala, bila je i rijaliti-učesnica i Plejbojeva zečica Martina Rajić.

Deo navodne prepiske makroa i prostituki, pročitajte ispod:

M: Dođi večeras, tražio je da budeš u halterima, tarifa 2.000 evra, kao i uvek.

P: Važi. Je l’ rekao hoće one njegove bele haltere ili…

M: Ne znam, samo je tražio tebe i da dođeš da ga malo opustiš. Kaže, sve ona zna.

P: OK, vreme, mesto, sve isto.

M. Da, da.

Nešto kasnije, isti sagovornici

M: Draga, promena plana, sad me pita za trojku, rekla sam da ćeš povesti drugaricu. Znaš onu tvoju, onu malu, s kikicama… Tražiću mu za vas dve 5.000. Može da ponese i lisice, sredi to sve, javi joj da bude spremna. Nemoj da izmišlja nešto, cifra je top.

P: Pa je l’ pristao na 5.000?

Inače, u velikoj akciji policije organizatorima su oduzeti su laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, uključujući i cene usluga koje pružaju devojke. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo, piše pomenuti medij.

M: Pristaće, znaš koliko voli s tobom. Ako bude častio nešto, reci mu sledeći put masaža od vas dve gratis, da ga navučeš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner