Background adbanner
Background adbanner

“GOVORILI SU DA SE UBIJEM I DA NE ZASLUŽUJEM DA ŽIVIM”: Upoznali smo je sa 11 godina, a sada izgleda ovako (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2022 5:43 PM

Jutjub zvezda Ozana Pevec Marić svojim umetničkim imenom Princes Ozana skrenula je pažnju domaće javnosti. Ona je tada imala 11 godina i svi se sećaju njenog videa na kom je pravila tikvice i prosleđivala istoimeni recept.

FOTO: youtube

Ona se pre nekoliko meseci ponovo vratila na velika vrata jutjub scene i otkrila kako je dosta ružnog o sebi videla i pročitala.

– Svi znate ko sam. Svi ste pričali o meni, svi ste pisali komentare o meni. Sada sam ovde da stanem na kraj nekim stvarima jer je ipak prošlo12 godina. U to se vreme promenilo mnogo toga. U tih sam 12 godina pročitala mnogo stvari o sebi za koje nisam ni znala. Tu sam da kažem ono što je i ono što nije istina – započela je Ozana.

FOTO: youtube

– Tada sam te videe snimala na nagovor bliske osobe. Nisam očekivala da će ih iko videti, trebali su biti samo zaporodicu i prijatelje. Na kraju ih je videla Hrvatska pa onda Balkan. Zbog tih sam videa prošla pakao. Maltretirali su me, vređali i slali baš ružne poruke iz ne znam kojeg razloga. Realno, nikome nisam ništa napravila. Snimala sam video kako se prave tikvice, kako vežbam, skačem u more – kaže ona i dodaje:

– Bila sam dete koje je čitalojako ružne poruke od toga da se ubijem i da ne zaslužujem život. Mislim da to nije nešto što bi dete trebalo čitati. Da nisam imala oko sebe toliko ljudi koji su me podržavali, da nisam bila snažna, to je moglo završiti puno gore. Mogla sam sebi oduzeti život – rekla je Ozana.

Priznala je da komentare više ne čita, a sada će se ponovno okušati u snimanju. Iako, kaže da će malo pametnije birati teme.

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x