Background adbanner
Background adbanner

EKSKLUZIVNO: Lukas preminuo za pesmu i spot! Pogledajte tizer! (VIDEO)

Objavio: RHT
28/09/2022 4:27 PM

Najveća regionalna zvezda Aca Lukas, ne prestaje da iznenađuje svoju publiku, kako novim pesmama, tako i spotovima. Spot za novu pesmu izlazi 30.09. u 12h na njegovom youtube kanalu!

Spot za pesmu “Jednom” izlazi uskoro pod palicom Saše Mirkovića i produkcijske kuće Hype.

Naime, tekst za ovu fenomenalnu numeru radio je jedan on najboljih kompozitora i tekstopisaca sa naše javne scene Dragan Brajović Braja, a izvršni producent bio je Saša Mirković – vlasink Hype produkcije.

Pročitajte i: VELIKI NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL: Aca Lukas za doček u hotelu Crown Plaza u Beogradu!

Pesma kakva skoro nije izašla, koja melodijom i tekstom vraća u neka bolja vremena, obećava da kupi publiku i nesvakidašnjim spotom.

Društvo Lukasu u novom spotu pravi manekenka Milica Puzović, a kako izlgeda tizer za nesvakidašnji spot koji izlazi 30.9.2022. pogledajte dalje u tekstu:

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x