Background adbanner
Background adbanner

VELIKI NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL: Aca Lukas za doček u hotelu Crown Plaza u Beogradu!

Objavio: RHT
25/09/2022 4:01 PM

Najveća regionalna zvezda Aca Lukas, pored koncerata koji nas čekaju tokom novembra kako u Beogradu, tako i u Sarajevu, iznenadiće svoju publiku i spektakularnim novogodišnjim nastupom u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

FOTO: Promo

Ukoliko budete u Beogradu za doček nove 2023. godine, sigurno nećete propustiti najbolji provod, koji je sa Lukasom zagarantovan uz Folk house band i njegove najveće hitove.

BONUS VIDEO:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x