Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL NA STADIONU! Navijači sramno izvređali Dejana Stankovića jer ide u Rusiju “NIJE LUNA KRIVA, kriv je NAROD!” Koji Đogani se najviše OBRUKAO u rijalitiju? DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MAJ! Ovnove čeka zanimljivo i intrigantno poznanstvo, a vas? EKSKLUZIVNO HYPE NA LICU MESTA! Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas na sudu! (FOTO) JANJUŠ ZAVRŠIO SA ANELI, ALI ONA NE ODUSTAJE! Planira podstanarski život sa njim nakon izlaska iz rijalitija JOKIĆ RAZOČARAO SRBIJU! Evo šta je rekao o Olimpijskim igrama ZOLA ODBIO MILJANU! Kulićeva se raspala od plakanja, a evo šta je najviše zabolelo! Šta je patrijarh Porfirije poručio predsedniku Vučiću pred odlazak u Njujork: “SABRALI SMO SE DANAS U HRAMU…” HITNO OGLAŠAVANJE ERE OJDANIĆA ZA HYPE: “Upravo ulazim u operacionu salu, nadam se najboljem” TOPIĆEVA ĆERKA OBORILA NACIONALNI REKORD! Srpski atletičari se spremaju za Evropsko prvenstvo STANISLAV KROFAK ODLUČIO! Evo na čiju stranu staje, MAJINU ili ćerkinju! PREDSEDNIK SRBIJE U ZORU DOŠAO U HRAM Vučić: “Tražio sam blagoslov od patrijarha” SUOČAVANJE ANELI I ASMINA! Durdžić NEMA POJMA da ga Aneli NAMEŠTA? Otkrio DETALJE DOGOVORA sa PRODUKCIJOM “IŠLA SAM U ŠOK SOBU” Naša pevačica imala JEZIVU SAOBRAĆAJKU, jedva izvukla živu glavu: Ponovo morala da uči da hoda! “IZGUSTIRAO JE I OTIŠAO KOD DRUGE” Stanija brutalno urnisala Aneli, prisutni zanemeli, starleta nije mogla da se zaustavi MILJANA PRIZNALA KOLIKO PUTA JE SA ZOLOM BILA TRUDNA: Nije znala da kamere ne snimaju, Čolić ne može da dođe sebi

“U MENI JE POSTOJALA OGROMNA PRAZNINA” Dragana Mirković na ivici suza priznala pravu istinu o braku sa Tonijem Bijelićem!

Objavio: RHT
29/03/2024 2:13 PM

Dragana Mirković na ivici suza!

Photo: M.M./ATAImages, Dragana Mirković na ivici suza!

Dragana Mirković, pre tri dana saopštila je da se razvodi od Tonije Bijelića, nakon 24 godine braka. 

Dragana važi za srčanu osobu, a u jednom od poslednjih intervju pre razvoda o suprugu je govorila sa manje topline. 

– Kod nas nije bila stvar klasične ljubavi, koliko stvar želje za decom i porodicom. U meni je postojala ogromna praznina. Nije kao da sam imala 20 godina, pa da nisam morala da razmišljam o potomstvu, nego sam imala 32. Vapila sam za porodicom. Bitno mi je bilo da to ne bude niko iz posla – istakla je Dragana jednom prilikom.

foto: M.M./ATAImages

– Maltene ništa o njemu nisam znala. Svidelo mi se kako razmišlja. Dopao mi se više kao čovek. Nisam se ja nešto najstrašnije zaljubila. Bitno mi je bilo da to bude nešto normalno u mom životu. Nisam htela da mi muž bude zvezda – rekla je tada pevačica.

 Mnogo se trudio da me osvoji tako što mi je pokazivao kakav je čovek. Time me je kupio jer je samo time imao i da me kupi! – zaključila je Dragana sa osmehom za “Extra FM”, aludirajući da tada Toni nije bio imućan.

Oglasila se i Jelena Karleuša

Razvod Dragane i Tonija glavna je tema javnosti u protekla dva dana, mnoge kolege oglasile su se i javno uputile reči podrške Mirkovićevoj, a među njima je i njena prijateljica Jelena Karleuša.

Jelena je već istakla svoj stav, ali čini se da tu nije kraj, te nastavlja sa objavama upućenim na račun razvoda Dragane i Tonija. 

Naime, nakon što je na svom Instagramu podelila stori na kome je napisala jasan stav vezano za ovu situaciju, Karleuša je pored snimaka na kojima Dragana priča  o njihovom prijateljstvu, podelila i fotografiju na kojoj je pisao njen citat.

 Najbolji savet koji mogu da dam ženama kada je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, otimaju i ku*obecaju, glume je*ače i ludilo: Pustite ga da ide. O, da. Pustite ga da us*re život nekoj drugoj – pisalo je na storiju koji je Jelena podelila.

Hypetv.rs/E.B./Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner