Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

CECA, VELJKO I ANASTASIJA DOBILI SVOJE APLIKACIJE

Objavio: RHT
03/04/2021 8:00 AM

Informacija koja je iznenadila sve fanove popularne porodice, a korisnici društvenih mreža insistiraju na jednoj stvari

Pevačica Ceca Ražnatović nedavno je dobila svoju mobilnu aplikaciju. Ono što je posebno zanimljivo je da su pored nje, aplikaciju dobili i njena deca – Anastasija i Veljko.

Autori aplikacija su njihovi fanovi, koji su želeli da naprave slične aplikacije koje već nekoliko godina postoje na svetskoj sceni.

Ove aplikacije su izazvale opšte oduševljenje na mrežama, ali je bilo i onih koji su smatrali da je nepravedno što sopstvenu aplikaciju nije dobila i Cecina sestra Lidija Ocokoljić, koja ne voli da se medijski eksponira.

Aplikacija -Fotop: Printscreen

– Ovo je super, svetski! Hoćemo da i seka Lidija dobije svoju aplikaciju! Pravda za Lidiju! Pevači i dinastije na aparatima! – samo su neki od komentara tviteraša na vest o pojavi ove aplikacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133