Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO) MILJANA IZGUBILA NA SUDU PROTIV MATORE! Skandalozni detalji incidenta: Psovala advokate, cepala tužbe i vređala mrtvu decu?!

OGLASILA SE BEČKA POLICIJA! Evo šta su rekli o snimku i kako napreduje istraga

Objavio: RHT
02/04/2024 7:55 PM

Bečka policija o Danki

Jedini trag o kome je javnost obaveštena je snimak iz Beča na kom se vidi devojčica koja neverovatno podseća na nestalu Danku Ilić. Devojčica je nestala pre osam dana u Banjskom polju, a od tada se za njom intezivno traga.

Markus Ditrih kaže da se istraga intezivno sprovodi.

foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić
foto: Facebook/printscreen Ivana Ilić

Na videu lošeg kvaliteta devojčica je u pratnji dve žene za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke – rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih za austrijski Klajne Cajtung rekavši da se “istraga intenzivno sprovodi i da kriminalističko odeljenje dobro napreduje”.

Bečka policija o Danki

Austrijska policija, posle dobijanja snimka iz Beča, odmah je kontaktirala kolege u Beču koje rade na identifikacji snimljenog deteta i dve žene.

Svi Srbi koje žive u Beču su veoma uznemireni posle objave snimka.

Saša Stanojević koji radi u Beču kaže da su svi ljudi, u Beču, kako Srbi tako i oni koji su sa prostora bivše Jugoslavije, obavešteni o nestanku srpske devojčice koja je navodno viđena u ovom gradu.

Ja sam video snimak i naravno, kao i svi i kao i cela moja porodica, odmah smo pokušali da ga uveličamo, kako bismo videli da li je u pitanju nestalo dete. Isto bih odreagovao kao čovek koji je snimio dete da sam primetio bilo šta sumnjivo – rekao je Saša Stanojević.

Katastrofa. Ceo taj slučaj koji se dogodio je katastrofa. Mi svi smo ovde u Beču obavešteni da konstaktiramo policiju ili ambasadu u Beču ako primetimo dete. Nadamo se da će biti pronađeno živo i zdravo, što je i najvažnije  rekao je mladić koga smo slučajno sreli na ulici.

Kaže da su ceo slučaj propratili i austrijski mediji.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Republika.rs S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner