Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

DANKIN PRADEDA O UNUCI IVANI: “Kad su bili manji znao sam kakvi su bili”

Objavio: RHT
02/04/2024 7:28 PM

Pradeda o Ivani

Pradeda Danke Ilić ispričao je da ne zna koji je razlog što je njegova unuka Ivana 26. marta sa decom išla u Banjsko polje. Joksim Dragomirović kaže da Danka i Ivana nisu često dolazile kod njega.

Foto: Facebook/printscreen/ivanailic

Foto: Facebook/printscreen/ivanailic

Pradeda o Ivani

 Ne mogu da kažem, nešto da prognoziram ili smišljam, ništa ne znam. Ivana nije živela sa nama, ona je živela u Boru. Kako su živeli i kako su se slagali ja stvarno ne znam, kao ni razlog zašto je išla u pojatu. Kad su bili manji znao sam kakvi su bili, kad su se odselili ne znam kakvi su postali. Nisu često dolazili kod mene – rekao je Joksim Dragomirović, pa dodao da veruje da će malena devojčica biti pronađena.

– Žao mi je stvarno, ali sve imam utisak da je još uvek živa, osećam to. Ne mogu da zamislim da nije živa. 

Takođe, pradeda Danke prokomentarisao je i snimak iz Beča, na kojem se vidi devojčica koja jako podseća na nestalo dete.

– U suštini ima stvari koje liče na nju, ali mislim da je ono dete sa snimka veće. Mada, znam da na televiziji svi izgledamo krupnije, ali koliko znam policija traga pa ćemo saznati šta se desilo – rekao je Ivanin deda pa istakao da je skoro nije video.

– Danku nisam video dugo, ali sam je viđao, a drugog praunuka sam video kad se to dogodilo, bio je sa Ivanom gore u pojatI.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Republika.rs S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner