Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OČEKUJE NAS TEŠKO VREME! Moraćemo da čuvamo našu zemlju” Aleksandar Vučić se obratio građanima Srbije UBEDLJIVA POBEDA SNS-a! PRVI ZVANIČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2024 “MIONA I DALJE VOLI STANISLAVA” Oglasila se njena drugarica i spoljnog sveta i RASKRINKALA SVE, pa otkrila sve o pomirenju bivših ljubavnika MENJA SE SVE U RIJALITIJU! Maja saznala poražavajuću istinu o Stanislavu, a onda donela šokantnu odluku! ĐANI VRAĆEN SA GRANICE! Haos u porodici Trajkovića, njegova žena kriva za sve, a ovo su detalji OVO SU PRVI REZULTATI IZBORA! Lista “Aleksandar Vučić – Srbija sutra” OSVOJILA NAJVIŠE GLASOVA! PREDSEDNIK SRBIJE SE OBRAĆA JAVNOSTI! U Beogradu 52 odsto, FASCINANTNA POBEDA! “KADA RAŠIRIŠ SRPSKU ZASTAVU, TO SE SMATRA AGRESIJOM!” Žestoka poruka Jelene Karleuše ODZVANJA: Oglasila se i bez ustručavanja iznela sve! OVO SU PRVI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2024! MILJANA UZELA ZOLI PARE, PA ONDA POBEGLA: Reagovala i POLICIJA, evo kakav pakao je priredila bivšem! STRAVIČNO! EVO KAKVE POZE SU MIONA I ŠA ISPROBAVALI U KREVETU: Procurili šok detalji, Jovanovićeva pravila haos pod pokrivačem URAĐEN NAJNOVIJI PRESEK! Evo koliko ljudi je glasalo do 19 časova, zatvorena biračka mesta UČESNIK SLOMLJEN ZBOG SMRTI! Ne može da dođe sebi, guši se u suzama, stravične scene! PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U ŠTAB SNS Kratko i jasno odgovorio Žaklini: “Batinaši tuku poštene ljude!” “Napisao bih pesmu za Jelenu Karleušu” Sale Tropiko: Ona je van konkurencije.Vanvremenski čovek! DRAGANA KOSJERINA SE UDAJE TAJNO! Voditeljka priprema impozantno gala venčanje u Beogradu!

“Bajden neće dočekati kraj mandata, britanska monarhija na izdisaju”! A evo šta, ČUVENI VIDOVNJAK Krejg Parker PREDVIĐA za Srbiju u 2022. godini

Objavio: RHT
08/12/2021 8:30 AM

Vidovnjak za 2022. godinu predviđa mnogo uznemirujućih događaja, a za Srbiju su najznačajnija dva događaja – Neverovatan vojni uspon Kine i alarmantni ulaz u raspad Evropske Unije.

Foto:Printscreen

Krejg Hamilton Parker je poznati britanski vidovnjak koji je od važnih događaja predvideo Bregzit, dolazak Donalda Trampa za predsednika SAD, kao i korona pandemiju.

Vidovnjak za 2022. godinu predviđa mnogo uznemirujućih događaja, a za Srbiju su najznačajnija dva događaja – Neverovatan vojni uspon Kine i alarmantni ulaz u raspad Evropske Unije.

Alarmantan uspon Kine se za Srbiju video pre nekoliko dana kada je Kina dala podršku Rusiji u Savetu bezbednosti UN gde je Visoki predstavnik Kristijan Šmit obesmišljen kao i sva nastojanja Zapada da uguši Republiku Srpsku.

Drugo predviđanje Parkera da će se raspad EU u 2022. godini pojačati, govori da tamo Srbiji nije mesto, jer se na Titanik ne treba ukrcavati pored toliko drugih povoljnih mogućnosti.

Rezime Hamilton-Parkerovih glavnih predviđanja:

-Kraljica Elizabeta II će umreti. Princ Čarls će postati kralj, ali njegova vladavina neće dugo trajati. Princ Vilijam i Kejt će naslediti kralja Čarlsa, iako bi se to moglo dogoditi tek posle 2022. godine i oni će biti poslednji engleski monarsi. 

-Biće još otkrića u vezi sa skandalom Džefri Epštajn i otkriće se da je neko iz viših ešalona britanskog političkog establišmenta umešan.

-Koreja će doživeti masovno umiranje od gladi i biće sve veća nestašica hrane širom sveta.

-Ekstremno vreme pogodiće Kinu, a velike poplave će biti u Londonu i Parizu.

-Porezi na ugljenik biće nametnuti na robu iz Kine.

-Sve će iznenaditi saznanje da je Kina vodeća svetska vojna sila. Uočena pretnja će se povećati.

-Pokrenuće se politička nestabilnost u samoj Kini.

-Pogranični sukob će takođe eskalirati između Indije i Kine.

-Japan će postati nuklearna sila i takođe će razvijati hipersonične rakete i razvijaće se trka u naoružanju dok svet bude pokušavao da sustigne vojni napredak Kine.

-Iran će objaviti da ima punu nuklearnu sposobnost da pravi nuklearne bombe, a Izrael će ga napasti ili sabotažom ili vazdušnim udarima.

-Bajden neće dočekati kraj svog mandata. On će biti uklonjen sa vlasti, ali Kamala Haris neće smeniti Bajdena, barem ne trajno. Umesto toga, još jedna crnka će postati prava zvezda u usponu u američkoj politici (Kendis Ovens?).

-Biće ogromnog odstupanja od podrške demokratama na američkim mid-term izborima.

-Evropska unija će se na kraju raspasti i nastavićemo da vidimo više znakova toga 2022.

-Imigracija u SAD i Evropi će potpuno izmaći kontroli, nastaće haos.

-Biće obnovljeni napori da se razvije svemirska tehnologija kako bude sve veća spoznaja da Kina ima naoružanje za svemir.

-Zajedno sa ovim biće veliki podsticaj za razvoj svemirske tehnologije uopšte. Zato uzmite svoj novac i investirajte u svemirsku tehnologiju.

-Ekonomski, inflacija će rasti širom sveta. Indija će sustići Kinu, postepeno, i postati veoma moćna.

-U Africi će doći do zaista brutalnog građanskog rata.

Izvor: ALO.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner