Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE: Rijaliti ‘Imanje’ glavna tema u medijima! Šako Polumenta ispričao zbog čega su želeli da ga zavade sa Prijovićkom! MC Stojana iznerviralo pitanje o devojci!? SAŠA POPOVIĆ NA ŠTAKAMA IZBACIO VOZAČA IZ KOLA! Ovo su svi detalji/HYPE PAPARAZZO HOSPITALIZOVANA NATAŠA NINKOVIĆ: Glumica hitno primljena u Urgentni centar, evo u kakvom je stanju! ZORAN MILANOVIĆ: “Majke Srebrenice su politička organizacija! Nemojte da lepite etikete Srbima da su genocidni narod! Ja poštujem Srbe” “ANELI NEĆE BITI DOBRO KADA POČNE DA JOJ SE VRAĆA!?” Stanija Dobrojević PROGOVORILA o Aneli, gubitku bebe i Asminu: “Tada sam psihički pala!” “KOD NAS VODITELJI I ZAPOSLENI NE SMEJU DA KORISTE OPOJNE DROGE” Saša Mirković o Dušičinom otkazu: “Ne uklapa se u Hype standarde” VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DODIKOM PORUČIO JASNO: “Borićemo se da zaštitimo vitalne nacionalne interese srpskog naroda!” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI: Luna Đogani objavila javno kakvo je zapravo stanje u njihovom domu nakon Markovog hapšenja DINČA DOBIO SINA! Pevač se odmah oglasio, evo kako će krstiti naslednika! ŠTA MISLITE KO JE PRVI VODITELJSKI PAR RIJALITIJA “IMANJE”? Ko pogodi sledi mu NOVČANA nagrada! DRAMA MILJANE KULIĆ ZBOG ZOLE! Šutira i lomi sve pred sobom od kako je saznala da joj se najveća LJUBAV vraća u rijaliti?! MARINA TADIĆ IZNENADILA! Na promociji se pojavila u šok izdanju pa poručila: “Zaplakaću…” Predsednik Vučić razgovarao sa predsednikom Vlade Gruzije: “Zahvalio sam na principijalnom stavu i poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije!” KRAJNJI ROK PRIJAVE! Saša Mirković otkrio do kada traje KASTING za rijaliti “IMANJE” “MAJA MARINKOVIĆ SE UNIŠTILA OPERACIJAMA! ONA JE PLASTIKANER!” Đogani URNISAO rijaliti učesnicu “Da ima mozga nikada ne bi to uradila sebi!” (VIDEO) MARIJA KULIĆ DALA SVOJ SUD! Prozvala devojku koja je ostala trudna u rijalitiju kao njena ćerka: “Ne podnosim Milicu….”

ASTRO KALENDAR ZA MAJ! POGLEDAJTE KOME SE SMEŠI NOVAC, A KOGA ČEKAO PAKAO U LJUBAVI!

Objavio: RHT
04/05/2023 1:15 PM

Već 1. maja Pluton kreće retrogradno do 11. oktobra, a u junu će iz znaka Vodolije da predje u znak Jarca. To je veoma važno jer je ovo prvi retrogradni hod Plutona od kada je ušao u znak Vodolije. Ovo je posebno važno za osobe rodjene u znaku Vodolije i u znaku Lava, jer će se njima aktivirati stvari koje su započete u periodu marta ove godine. 

Foto: Pinterest

Već 5. maja imamo Pun Mesec u znaku Škorpije i aktivira odnos Severnog i Južnog čvora posebno uticaj Južnog čvora koji se nalazi u znaku Škorpije, pokreće probleme od kojih bežimo, od kojih se skrivamo, koji su nam težina, sa kojima se ne možemo suočiti. Jako je važno da budemo u miru i u skladu sa sobom i svojim emocijama. Najvažnije je da se okrenemo svojim planovima posebno ljubavnim gde ne smemo donositi nagle odluke. 

7.maja planeta Venera prelazi u znak Raka gde ce boraviti do 5. juna. Divan period da se ljubavni odnosi poprave i podigne nivo svesti kod svih nas koliko je važno da je ljubav nežna i koliko nam je potrebno nežnosti i razumevanja u tim odnosima. Najbolje će to osetiti Rakovi, Ribe i Bikovi. 

15. maja Merkur kreće direktno što je dobro za sve vidove komunikacije, razgovora, pregovora, novih poslovnih planova i sve što je bilo problem da se započne, sada se otvaraju ponovne mogućnosti. Mnogi ljubavni odnosi se popravljaju, posebno Strelčevima i Ribama. 

Foto: Pinterest

16. maj je jako važan datum jer Jupiter posle 12 godina ulazi u znak Bika, gde će boraviti do 26. maja 2024 godine. Jupiter će svima koji su rodjeni u znaku Bika doneti mnogo toga lepog i biće nagradjeni za sve što su uradili unazad nekoliko godina. Posebno se ovo odnosi na poslovni i materijalni aspekt života. 

19. maj je dan kada imamo na nebu mlad Mesec u znaku Bika, kada je povoljno započeti nove poslovne prilike posebno ovo važi za sve mlade pripadnike znaka Bika i znaka Jarca. Kada su u pitanju Device pod uticajem ovog mladog Meseca mogu računati na nove informacije u vezi poslovnih rešenja u vezi inostranstva. 

Foto: Pinterest

20. maja Mars prelazi u znaku vatrenog Lava gde će boraviti do 10. jula. Ova energija Marsa je povoljna da se iskoristi za afirmaciju novih poslovnih prilika i aktivacija ljubavnih odnosa, u ovom periodu je jako dobro da se popravi odnos koji muškarci imaju sa partnerkom. 

21. maja Sunce prelazi u znak Blizanaca i počinje sezona Blizanaca. Tada počinju rodjendani svima koji su rodjeni u ovom znaku i počinje njihov godišnji horoskop – solarni povratak. Takodje ovo je veoma važan period za sve one koji imaju podznak u znaku Blizanaca jer će Sunce prolaziti kroz njihovo prvo polje, što govori o mogućnostima koje se mogu pokrenuti kroz lično angažovanje.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner