Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje

“ANITA NIJE DOBRA MAJKA?! ANĐELO JE ISKORISTIO SITUACIJU – MATORA NE!” Evo ko je URNISAO aktere drame! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/06/2024 10:00 AM

ANITA NIJE DOBRA MAJKA?!

Ljubavna drama Jovane Tomić Matore digla je veliku prašinu.

andjelo rankovic anita stanojlovic matora

Printscreen/Youtube/Amig Show/Zadruga Official

Njen brak sa Anitom Stanojlović, a potom i krah istog su izazvali šok. Sve zbog Anitinog neverstva. Stanojlovićeva je potom ušla u vezu sa Anđelom Rankovićem.

O ovoj drami bez dlake na jeziku govorio je Filip Car, koji je u emisiji “ShowBlizz” otkrio brojne detalje iz privatnog života, ali i komentarisao rijaliti učesnike. Naše drage bliznakinje otišle su u Crikvenicu, gde ih je Filip ugostio s obzirom na to da nije mogao da dođe u Beograd.

Foto:Hypetv/Showbliz

Foto:Hypetv/Showbliz

Filip Car Foto:Hypetv/Showbliz

“Vidite ovako, Anita i Anđelo imaju sreće jer je Matora neko za koga se veže negativna konotacija tokom njene čitave rijaliti karijere. Da je na mestu Matore neko drugi. Ko bi znao bolje da iskoristi celu situaciju. Mislim da bi onda Anita i Anđelo bili najomraženiji igrači.

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomič Matora Foto:ATAImages

Bliznakinje su postavile Caru pitanje u kom smislu Anita i Anđelo imaju sreće a on je imao spreman odgovor.

ANITA NIJE DOBRA MAJKA?!

“Anita mi je bila draga tokom šeste sezone u kojoj sam bio. Mislim da ona nije devojka koja je na intelektualnom nivou. Sa moralnim načelima je upitna. Kao jako mlada dozvolila je da u kući ima dete, a drugu, treću godinu je u rijalitiju. Ne možeš da kažeš da si dobar roditelj kad si toliko odsutna. U svakoj vezi sam je posmatrao, bila je ista i sa Markom Markovićem, Zolom i sa Anđelom”, priča Car i dodaje:

“Ona je devojka iz ruralne sredine, mnogo je namazana i jako dobro koristi situaciju. Pogotovo situaciju iz ove sezone. Ti si ta koja se za Matoru udala. Ti si ta koja je nju prevarila i u momentima ulaska u brak dolazila u neku priču ili dopisivanja sa drugom devojkom. Onda si se zaljubila u Anđela. Anđelo je uvek bio levo smetalo. I sada je iskoristio situaciju. Bira u nekoj vezi da bude jer zna da će biti u prvom planu. Mislim da ima kućno vaspitanje, ali je jako namazan. Dugo je u rijalitiju.”

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović foto: M.M./ATAImages

Filip takođe smatra da je Matora izneverila neke svoje prijatelje.

“Matora je spominjala neke ljude koje nije trebalo da spominje, poput Šebeza i još nekih. Iskompromitovala je te ljude bez potrebe. Veliki je krivac kad su u pitanju njeni prijatelji”, rekao je Car u emisiji ShowBlizz” kod Miljane i Nevene Arsić.
Celu emisiju koja beleži neverovatnu gledanost na Jutjubu od petka, 21. juna kada je bila premijera, pogledajte u nastavku.

Hypetv.rs/V.M.

SVE VESTI O RIJALITIJU IMANJE ČITAJTE OVDE!

SVE I SAD! VAŠ HYPE TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner