Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI! ŠA ZAVRŠIO U ANELINOM KREVETU: Gledaoci ne mogu da veruju, Janjuš će doživeti NERVNI SLOM, raskrinkana TAJNA AFERA?! (FOTO) “NE SLAŽEM SE SA POLITIKOM VLASTI” Šokantna izjava atentatora na Fica nakon hapšenja: “Mediji su likvidirani” (VIDEO) MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR?! Ša hitno napustio rijaliti, evo šta se dešava! (FOTO) NECENZURISANE FOTKE NAJBRUTALNIJEG INTIMNOG ODNOSA MAJE I STANISLAVA: Mislili da kamere ne snimaju, skandalozne scene u kupatilu na podu! VUČIĆ U RUSKOM DOMU O PUCNJAVI U SLOVAČKOJ: “Želeo bih da vas zamolim da se svi zajedno molimo za zdravlje i oporavak brata i prijatelja Roberta Fica” (VIDEO)

Anastasija prvi put progovorila o Cecinom hapšenju i kućnom pritvoru! “Plakala sam kada su joj stavili nanogicu”!

Objavio: RHT
02/06/2021 8:22 AM

Pevačica Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija su 2003. godine u akciji “Sablja” bile uhapšene, a bile su četiri meseca u pritvoru. Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, tada je imala samo pet godina, a sad se prisetila tog perioda, što inače ne voli da čini.

Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

– Deca su mi govorila: “Tebi je mama u zatvoru”, a ja sam im odgovarala: “Ne lupajte gluposti, naravno da nije! Ona je na turneji u Americi!”. Kad sam shvatila šta je istina sa 10 – 11 godina, prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je to da su ta deca, koja su nas začikavala, bila u pravu. A ja sam se svađala sa njima, govoreći im da novine lažu. Svakako da sam tada bila previše mala da bih znala istinu, niti bih to razumela. Iz ove perspektive shvatam da je bilo nužno da nam se kaže ta “bela laž” – kazala je Anastasija.

Posle osam godina doživela je još jedan šok, kad su joj majka i tetka zbog nelegalnog prisvajanja novca od transfera fudbalera ponovo bile zatvorene. Ovog puta sa nanogicama u kućnom pritvoru u njihovoj vili na Dedinju. Anastasija kaže da će joj taj 22. jun 2011. godine ostati urezan u sećanju do kraja života.

Svetlana Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović i Veljko Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

– Momenat kad su došli da joj stave nanogicu nikad neću zaboraviti. Do tada je sve bilo u vazduhu, hoće-neće, ali kad je došlo do toga, ceo svet mi se srušio. Bilo mi je užasno teško. Kada sam videla da joj stavljaju nanogicu, nisam mogla da izdržim, pa sam počela da plačem tu pred svima. Tada sam pustila suze i posle više nikad. Zakopala sam sve i potisnula sam osećanja. Mami je bilo preteško kad me je videla da plačem, a i Veljku sigurno nije bilo lako. Nismo pričali o tome, što je veoma čudno, jer smo svo troje vrlo otvoreni i pričamo o svemu. Očigledno da nam je svima bilo lakše da ne pričamo o tome, već o vedrijim temama, da ne bismo svi kompletno poludeli. Pritisak medija je bio enorman i nije nam trebalo da obrađujemo tu temu i kod kuće – navela je Anastasija.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner