Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more TRAGIČNA SUDBINA! “MOJA MAJKA JE IZVRŠILA SUICID!” Pevačica Dragica Zlatić jecala u suzama tokom emisije: “OTAC JE TUKAO MAMU, GLEDALI SMO TO!” LUKA I SOFIJA ISKEŠIRALI 2.500.000 EVRA ZA STAN! Prve komšije im Đokovići, luks nekretnina se nalazi u Crnoj Gori na ovoj lokaciji! TANGICE SE UVUKLE, SVE PUCA! ZAPALILA MASU! Vrela, a tek od pogleda na grudi se diže pritisak! (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MIONE:”Bila sam kod roditelja uzela sam svoje stvari” “ANITA NE VOLI ŽENE!” Ekskluzivno u D-Castu-u Milica Veselinović: “Mensur mi nije davao da nosim pocepane farmerke!” ZA SAMO JEDNU PESMU DOBILA POLA MILIONA EVRA! Pevačicu kitili zlatom, prizor od kog se zavrti u glavi NAJSKUPLJA KUĆA NA ESTRADI, ZASTAJE DAH OD POGLEDA! VILA NA DEDINJU, STILSKI NAMAŠTAJ, SKUPOCENE SLIKE! Uložila pola milona! Baškari se u luksuzu! (FOTO) “BAJI PUKAO ALBUM, PA HOĆE REKLAMU PREKO MENE!” Desingerica brutalno uzvratio Slobi Radanoviću “On i ja u duetu, to je samo SAN! I to KOŠMAR!” JEDINI MUZIČKI MENADŽER KOJI IMA MUZIČKO OBRAZOVANJE! Detalji iz života Saše Mirkovića koje niste znali a OVE REČI su njegova VODILJA KROZ ŽIVOT MILICA VESELINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠOJ CIMERKI I AFERI:”Aleksandri je počeo da se sviđa Bilal, očima sam mu pokazala da skloni bubicu” ŠOK PRIZNANJE PEVAČICE:”Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam”

PREDSTAVNICA IRSKE PRIZIVA DA SE IZBACI IZRAEL: Nižu se SKANDALI epskih razmera pred finale Evrovizije, Bambi Tag ključa od besa!

Objavio: RHT
11/05/2024 8:19 PM

Skandali pred finale Evrovizije

Photo: Profimedia/Skandali pred finale Evrovizije

Irska predstavnica na Pesmi Evrovizije, Bambi Tag, izneo je stav da bi Izraelu trebalo uskratiti dalje učešće na ovom takmičenju, što je izazvalo žustru reakciju. Prema izveštaju irske radiodifuzne kompanije RTE. Ovaj stav je proizašao iz komentara na izraelskoj televiziji tokom polufinalnog prenosa u utorak, neposredno pre nastupa Bambi Taga.

Izraelski komentator je, kako prenosi finski javni servis Yle, upozorio gledaoce na “najstrašnije izvođenje večeri, sa satanističkim elementima”. Ovi komentari su izazvali kontroverze i postali predmet rasprave, dodatno proširujući krug tema u vezi sa politikom i kulturom u okviru Evrovizije.

Osim toga, izraelski komentator je za RTE rekao da postoji peticija u Irskoj da se zabrani pesma Bambi Taga, kao i da ona negativno govori o Izraelu. Po mišljenju irske umetnice, komentari u izraelskoj emisiji krše pravila Evropske radiodifuzne unije (EBU).

 Ljuta sam što drugi timovi krše pravila EBU i još uvek im je dozvoljeno da se takmiče – rekla je Bambi, koji se izjašnjava kao nebinarna osoba.

PHOTO: Profimedia

Usled ove situacije, EBU će danas održati krizni sastanak, saopštila je norveška radiodifuzna kompanija NRK. Kako navodi NRK, krizni sastanak biće organizovan između predstavnika EBU i Švajcarske, Grčke i Irske. Dotične tri zemlje nisu učestvovale u subotnjoj paradi zastava.

Na kriznom sastanku učestvuju i Velika Britanija i Portugal, rekli su izvori za NRK. Irska predstavnica se takođe nije pojavila na probama, a propustila je i ceremoniju podizanja zastava.

Prema navodima švedske javne radiodifuzne kompanije SVT, krizni sastanak je trenutno u toku.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner