Background adbanner
Background adbanner

Aca Lukas iskreno o Elektri: “Streljajte me, ali ne mogu da prihvatim”! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/05/2021 12:22 PM

Jedan od najboljih pevača na Balkanu Aca Lukas  otkrio je šta misli o Evroviziji, našim ovogodišnjim predstavnicama – članicama grupe “Hurricane”, ali i transrodnoj pevačici Elektri Elit koja je pre njega gostovala u jutarnjem programu.

Aca Lukas – Foto:Printscreen Youtube

– Napravile sve što su mogle. Dobra je bila energija, a sve ostalo loše, a to ne zavisi od njih- započeo je Lukas u “Novom jutru”, ubeđen da nešto nije u redu sa našom pripremom za Evroviziju.

– Mi ne vidimo pripremu cele priče. Naši ljudi idu tamo turistički, očigledno da tamo nešto škripi – priča pevač.

Lukas je istakao da su Uraganke dale sve od sebe.

– Pesma je mogla da bude i bolja, a možda i nije! One su lepe devojke, obukli su ih tragično, nije do njih. Stajling nije do njih kao i lakovane čizme iz devedesetih… Sve je užasno.

– Ne znam šta da kažem, raspravljamo o ravnopravnosti i to smo prihvatili. Ali ne moram da pričam o nekome ko je pola života bio muškarac, a sada hoće da bude žena.

– Neću da pričam o tome, ja takve osobe ne mogu da prihvatim, izvinite, ne mogu. Streljajte me – rekao je Lukas u emisiji.

Šta je Aca rekao u pomenutoj emisiji pogledajte u video-prilogu:

Izvor: Alo

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x