Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TELO ME IZDAJE, TEŽE HODAM, ALI…” Kako Bora Čorba priča o ŽIVOTU: Smrti se NE TREBA PLAŠITI! KRKLJANAC OD RANE ZORE U BEOGRADU! Ove deonice IZBEGAVAJTE, jer tu je najkritičnije! SEVERINA PRIVEDENA NA SRPSKOJ GRANICI?! A onda je usledio ŠOK potez pevačice ZOLA IZAZIVA MILJANU KULIĆ?! Poslao joj poruku iz Banjaluke i poručio samo jedno… Želi da rasturi nju i Ivana Marinkovića?! VREMENSKA PROGNOZA! Kraj toplotnog talasa, ali najavljuju nešto još gore! A ta situacija neće pogodovati ovoj grupi građana HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 26. AVGUST! Škorpije moraju da pripaze na jednu stvar, a evo čega Blizanči moraju da se čuvaju DA SE NAJEŽIŠ! Izašla na piće sa momkom i dobila čudnu CEDULJICU: Na papiriću je pisalo “BEŽI” JELENA ILIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Preterala sa korekcijama? Svi se pitaju “ŠTA JOJ JE SA USNAMA?” HANKA PALDUM DVA PUTA DOŽIVELA KLINIČKU SMRT! Pevačica prošla kroz pravi pakao, porodične tragedije su se nizale HAOS U NAJAVI! MIONA SE BRUTALNO OBRATILA ANITI! Stanojlovićevoj neće biti dobro, evo šta joj je poručila OVI HOROSKOPSKI ZNACI NEVEROVATNO PRIVLAČE NOVAC! Poznati su po svojoj izuzetnoj radnoj etici i posvećenosti UČESNIKU RIJALITIJA PRETILI SMRĆU?! Raskrinkani jezivi detalji, upućivali mu stravične pretnje, obelodanjene poruke JELENA OTKRILA DA LI SE PLAŠI ZA SVOJU BEZBEDNOST! Evo u kakvom je stanju sada, procurila njena fotka! “ODUZELE SU MI SE OBE RUKE” Hitna operacija Izvorinke Milošević, doktori otkrili da boluje od ove bolesti EVO ŠTA JE “UŽARENA LOPTA” KOJA JE SNIMLJENA NA NEBU! Hitno se oglasili stručnjaci ZAPALILI DRUŠTVENE MREŽE, FANOVI U TRANSU! Tea Tairović u zagrljaju najveće bugarske zvezde (FOTO)

CRVENA ZVEZDA večeras protiv NORVEŠKE! Šampion Srbije na ozbiljnom ispitu!

Objavio: RHT
20/08/2024 10:23 AM

CRVENA ZVEZDA večeras protiv NORVEŠKE!

Crvena zvezda večeras od 21 čas posle jedne sezone “pauze” od baraža i nakon direktnog plasmana u Ligu šampiona, protiv Bode Glimta igra prvi meč plej-ofa najjačeg evropskog takmičenja.

foto: pixabay

Cilj crveno-belih je da u Beograd donesu što bolji rezultat za revanš. A onda, da na “Marakani” prirede novo veliko slavlje i još jedan plasman u fudbalsku elitu Starog kontinenta. Trener srpskog šampiona Vladan Milojević je kratko poručio:

– Hajde da kažemo da je Bode favorit. Ne znam, lako je to reći. Šanse su 50-50 pred dve utakmice, ali neka bude da su oni blagi favoriti jer imaju 21 odigranu utakmicu u prvenstvu i domaćini su. Mi imamo veliku želju da dovedemo Zvezdu tamo gde želimo da bude. Teren je merilo – rekao je strateg tima sa Marakane. 

CRVENA ZVEZDA večeras protiv NORVEŠKE!

Na travi “Aspmira” stadiona se sigurno neće pojaviti golman Omri Glazer, koji nije ni doputovao. Dakle, prvih 11 Zvezde za Bodo bi trebalo da izgleda ovako. Ilić – Seol, Drkušić, Spajić, Rodić – Elšnik, Hvang, Ivanić, Puma (Milson), Olanjinka – Ndijaje.

Vladan Milojević je sa Zvezdom putovao na samo jedno dalje gostovanje od ovog u Bodeu i to u svojoj prvoj sezoni 2017/18. Crveno-beli u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope tada izbacili kazahstanski Irtiš iz Pavlodara (2:0, 1:1). Posle su redom padali Sparta Prag, Krasnodar, crveno-beli su se prvi put nakon više 12 godina plasirali u grupnu fazu takmičenja.

Temperaturni šok je dočekao fudbalere Crvene zvezde na evropskom severu. U Bodeu, koji je čak 1.200 kilometara udaljen od Osla, posle beogradskih 38 dočekalo ih je 13 stepeni. Ali i dosadna kiša. Dan utakmice trebalo bi da protekne bez padavina, a prognozirana temeratura je 17 stepeni. Vremenska razlika je ista kao i u Srbiji, s tim što sunce zalazi u 22.30, što znači da je skoro pa dan do ponoći.

Hypetv.rs/informer/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner