Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

ZVEZDAN ZAPLAKAO U ANINOM ZAGRLJAJU: Nastao TAJAC na imanju, nakon RUSVAJA koji su napravili

Objavio: RHT
04/02/2023 11:59 AM

Zvezdan Slavnić bivšoj ženi, Ani Ćurčić, nije dozvoljavao da spava, bacio joj je hranu i ispolivao krevet, te je od besa udarao o kauč pored nje.

Foto: Printscreen

Nekoliko trenutaka kasnije pripadnici obezbeđenja uleteli su na imanje što je Ana iskoristila kako bi izašla u dvorište.

Slavnić je odmah krenuo za njom, te su zajedno stajali pred kapijom.

Međutim, ona je ipak uspela da ga smiri, nakon čega je doživeo nervno rastrojstvo i zaplakao na njenom ramenu.

Nakon nekoliko trenutaka, ona mu je obrisala suze sa lica. Naon toga usledio je njihov razgovor.

Ana mu je prišla, u nameri da ga smiri, što je donekle i uspela, a on je počeo da joj plače u zagrljaju. Ćurčićeva mu je sve vreme šaputala nešto, dok je on sa kapuljačom na glavi plakao.

(espreso)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner