Background adbanner
calendar

Nedelja 15. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SREĆNE VESTI U DOMU JOKSIMOVIĆA! Jovana se hitno oglasila i potvrdila javno, svi na nogama! (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA 16. SEPTEMBAR! U emisiji Dejana Dragojevića ŠOKIRA BRENDON! NADA MACURA: “Žao mi je što se nisam bogato udala” “UHODILA ME JE, PRAVILA SCENE I HAOS, PRETILA JE DA ĆE DA URADI NEŠTO SEBI” Zvezdan RASKRINKAO Anđelu i sve njene laži NOVA PESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu! DRAMA MIONE I ŠA PRE ULASKA U RIJALITI! Pokušali od svih da sakriju, sada sve isplivalo javno, SKANDAL! “Mnoge ŽENE SU ĆUTALE! Nisu smele NI DA PISNU” U “Malim stvarima” se postavljaju JAKO VAŽNA PITANJA! (VIDEO) Tara UPUTILA TAJNU PORUKU MATEJI?! Dok ŠA PIŠE PESME za Mionu, Simova zadala udarac! NADA MACURA : “Ako sebe ne unovčite, od popularnosti nemate ništa” CIKLON ĆE U SRBIJI I NOĆAS DA PRAVI HAOS! Srpski meteorolog najavio KAKAV VREMENSKI ŠOK nas tek čeka od utorka HIT SNIMAK! Novak Đoković pokazao svoju TAJNU USPEHA (VIDEO) “UGASITE MI KAMERU NA 20 SEKUNDI” Uroš i Kačavenda završili zajedno u WC-u, a sad isplivao OVAJ VIDEO Srbija SLOMILA GRKE! Novak i Hamad IZDOMINIRALI i obezbedili Svetski kup OVO SU PRAVA LICA ADAMA I ANĐELE ADAKTAR! Evo kako su zapravo izgedali pre svih operacija – NEPREPOZNATLJIVI! (FOTO) ANELI HITNO NAPUŠTA RIJALITI?! Učesnik mislio da kamere ne snimaju, pa otkrio šok detalje Delovi Srbije NA UDARU SNAŽNIH OLUJA?! Oglašavanje RHMZ!

“Ja sam bio TAJ koji je ZLOSTAVLJAN!” Zvezdan Slavnić URNISAO ANĐELU ISTINOM, samo potvrdio ŠOK PRIČU!

Objavio: RHT
15/09/2024 11:29 AM

Zvezdan Slavnić URNISAO ANĐELU ISTINOM

Bivši rijaliti učesnik nije imao dlake na jeziku kada je pričao o bivšoj.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zvezdan Slavnić šokirao je detaljima veze sa Anđelom Đuričić, koja iznosi niz laži u rijalitiju o njihovom odnosu.

Slavnić je odgovorio na Anđeline tvrdnje da ga je zbog uhođenja prijavila nadležnim organima.

Zvezdan Slavnić URNISAO ANĐELU ISTINOM

 “Nikakvu zabranu prilaska nisam dobio. Mislim da bih morao da budem obavešten da je tako”, rekao je.

Potom je potvrdio ono što je HYPE TV nedavno objavio, a tiče se poruka da ga je Anđela non-stop zvala.

“Ona je mene uhodila. Nadam se da ću večeras dokazati da sam ja bio njena meta. Ona je rekla da sam ja nju uhodio, ali ja imama dokaze da je to ipar radila ona. Ona je bila ta koja je meni dolazila na kuću. Javljala se mojoj drugarici, radila je sve da bi stupila u kontakt sa mnom i da bude sa mnom. Ona govori da sam ja nju psihički zlostavljao, a ja mislim da sam ja bio ipak taj koji je bio zlostavljan”, izjavio je Slavnić u jednoj emisiji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Anđela je u rijalitiju ispričala i kako nikada nije pretrpela nasilje od strane Slavnića. Međutim, ranije je tvrdila suprotno, zbog čega ga je tada i tužila.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO

Uskoro IMANJE

Drugačiji format od ostalih, rijaliti Imanje donosi vam pravu seosku priču, bez ulepšavanja stvarnosti. Učesnici će morati da rade poljoprivredne, poslove, vode računa o domaćim životinjama. Neće moći da se izmotavaju. Vreme je da se vratimo porodičnim vrednostima, za koje se zalaže naša  televizijska kuća.

Čitajte vesti iz Imanja i saznajte KADA POČINJE ŠOU.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner