Background adbanner
calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! POZNATA INFLUENSERKA SE ZAMONAŠILA! Pola miliona je prati, obrisala sve objave, nastao opšti haos! (VIDEO) GDE SE NALAZI TELO DANKE ILIĆ? Završena sva veštačenja u slučaju nestanka devojčice! ANA ĆURČIĆ OBJAVILA VIDEO SA ANĐELOM ĐURIČIĆ-Priznala je da je ZA SVE BILA U PRAVU? “Kada si lagala? Tada ili sada?” JODŽIR GRCA U SUZAMA! Nije mogao više da izdrži, influenser se potpuno slomio! (VIDEO) OD SUTRA KREĆE NOVA LINIJA GSP NA ULICAMA BEOGRADA! Poznato kuda će saobraćati NOVOSAĐANKU U MARKETU RADNICA GAĐALA HLEBOM U GLAVU! Nastao haos, ona sada JAVNO SPREMA OSVETU, u komentarima opšta pometnja ŠOK ISTINA O HONORARU LEPOG MIĆE! Isplivalo sve javno, a evo kako mu izgledaju žena i ćerka! (FOTO) SRCEPARAJUĆE JANJUŠEVO PISMO! SLOMLJEN ZBOG SMRTI: Njegove reči kidaju dušu, odzvanja tuga (VIDEO) ŠOK! TRUDNA KATARINA U DONJEM VEŠU, A DARKO JOJ SPUSTIO RUKU! Pevačeva žena šokirala sve intimnom fotkom DO KRAJA DANA NAM SLEDE PLJUSKOVI I JAK VETAR! Hitno upozorenje RHMZ: Tokom noći će biti haos, Beograd takođe na udaru! NADLEŽNI ORGANI REAGOVALI ZBOG NASILJA NA PINKU! Jelena Ilić je PRIJAVLJENA POLICIJI za napad na Ivana Marinkovića na NACIONALNOJ TELEVIZIJI EVO ŠTA JE NAJVEĆA GREŠKA KOD MLADIH! Marko Nikolić u “Sada i ovde” kod Snežane Dakić dao savete zlata vredne! “GDE JE MILJANA?” KULIĆEVA ZAPREPASTILA GLEDAOCE! Procurila scena koja je zgadila sve, javnost u šoku! (FOTO) OVO JE MANEKENKA KOJA JE PROMENILA VERU ZBOG BIVŠEG IGRAČA REALA: Njega se navodno odrekao OTAC i brutalno ga isprozivao “KO JE OVAJ PINOKIO?” Maja Marinković UZVRATILA PALJBU Mari Carici nakon što je prokomentarisala njenu GUZU DRAMA PRE SMRTI KRALJICE ELIZABETE! Evo kako je urnisala Megan Markl, ovo joj nikada neće oprostiti!

“DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije

Objavio: RHT
14/09/2024 2:55 PM

“DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije

Anđela Đuričić ušla je u rijaliti kako bi se “oprala” od veze sa Zvezdanom Slavnićem, komentari su masovni po društvenim mrežama.

Da li ste vas dvoje zajedno
Foto:HYPE TV

Naime, Anđela prethodnih sezona nije bila “bitna” a nakon afere sa Slavnićem njena popularnost je porasla. Sada je na televiziji ponovo učesnik ali ne zbog sebe već ponovo zbog Slavnića.

Zvezdan je i sam rekao u jednoj emisiji da mu nije jasno da na svako pitanje u rijalitiju Anđela odgovara sa “To je moja najvećagreška”.

“Anđela kako si?”, ona odgovara “To je moja najveća greška, kajem se”., govorio je Slavnić.

U RIJALITIJU ZBOG ZVEZDANA

Mnogi se nadaju da će Zvezdan ući u rijaliti kako bi se suočio sa njom međutim Slavnić je oduvek bio jasan i sa stavom da do toga neće doći.

Ja sam nastavio svoj život. Ona očigledno nije”., rekao je Zvezdan.

“DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?”

Zvezdan i Anđela su na televiziji HYPE ugostili legendarnog Acu Lukasa, koji je u jednom trenutku upitao Anđelu i Zvezdana:

“Je l’ ste vas dvoje zajedno?”, upitao je Lukas.

“Jesmo”, rekla je Anđela.

“Nismo”, rekao je Zvezdan.

U tom trenutku je Lukas “izvadio” neprijatnu situaciju tako što je ispričao vic za muzičara.

Već u tom trenutku je Anđela izgledala čudno jer se nasilno nasmejala, dok je Zvezdanu bilo neprijatno i uskoro je Đuričićeva sama vodila emisiju.

Da li je to zaista i htela? U tom trenutku je bila popularna zbog diskvalifikacije opet sa Zvezdanom, a danas je ponovo u rijalitiju zbog njega.

Nakon otkaza na HYPE televiziji, a bez reakcije Zvezdana u javnosti Anđela je nestala sa lica zemlje i medijskog neba. Kako se spekuliše Anđela ne bi bila u rijalitiju da nije teme o Slavniću.

NASILJE?

Anđela takođe u rijalitiju “ostavlja mesta” da se pomisli da je bila navodno zlostavljana, a nedavno je Slavnić pokazao bezbroj poziva na telefonu baš od nje. Postavlja se pitanje kako je bilo nasilja ako je ina navodno insistirala da se tajno viđaju?

foto:instagram/menejeblam

Da li je Anđela iskoristila Zvezdana zarad popularnosti? Pa i sada pokušava da uradi isto, ostaje vam da procenite.

ISPOD TEKSTA POGLEDAJTE CELU EMISIJU SA LUKASOM


SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner