Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

ZRENJANIN: Uhapšen A.S. (37) zbog droge!

Objavio: RHT
06/02/2023 6:24 PM

Pripadnici MUP-a u Zrenjaninu uhapsili su A. S. (37) iz tog grada, jer su pretresom njegovog stana pronašli 21 gram heroina.

Zrenjanin – Youtube

A.S. se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nakon saslušanja u tužilaštvu, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronašla više paketića sa oko 21 grama heroina, manju količinu amfetamina i nekoliko tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, prenosi SIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner