Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Zorannah ostavila fudbalera! On želi da mu se ona vrati!

Objavio: RHT
06/06/2021 4:49 PM

Dečko Zorane Jovanović više nije fudbaler, blogerka ponovo sama.

Zorana Jovanović Zorannah-Foto:Printscreen Instagram

Zorana Jovanović ponovo je solo. Kako piše današnja dnevna štampa, modna blogerka odlučila je da stavi tačku za vezu sa makedonskim fudbalerom Bobanom Nikolovim, sa kojim je bila u ljubavi od početka 2020. godine.

Uživajući na večeri sa prijateljicom, koju dugo nije videla, Zorannah je priznala da je ponovo sama. Naime, kako piše “Kurir”, na pitanje prijateljice da li je i kada poslednji put bila kod Bobana u Italiji, s obzirom na to da on igra fudbal za tamošnji klub Leće, Jovanovićeva je kao iz topa odgovorila da više nisu zajedno.

– Zorannah nije želela da otkriva previše, već je samo prijateljici navela da se nisu slagali dobro u poslednje vreme i da je veza prekinuta na njenu inicijativu – navodi izvor ovog dnevnog lista i dodaje da Nikolov Zorani i dalje često piše poruke u nadi da će se pomiriti, ali da blogerka zasad to ne želi.

Izvor: hellomagayin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner