Background adbanner
calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE PRAVO LICE NATAŠE NINKOVIĆ! Više ništa ne može da se sakrije, svi u šoku zbog njenog izgleda! (FOTO) City Hype! Mahrina otkrila da ima novog dečka! Đani ponovo šokirao o odnosima u svom braku! “G*VNJIVA MOTKA I NOGA U D*PE SAMO” Kristina Spalević progovorila o VEZI sa KOCKAREM “Najveće smeće!” NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE RHMZ! Ovo je pod oznakom “HITNO”! Evo koji delovi Srbije će biti na udaru ogromnog nevremena, stižu pljuskovi, grmljavina i grad! “Ako on NE PREŽIVI – NEĆU NI JA” Valentina Gavran u CarCastu sa Va Vanom OGOLILA DUŠU o BRATU i svom boravku na PSIHIJATRIJI (VIDEO) MALI TRIK SAVETI ZA PUTOVANJE! Kako da se odmor ne pretvori u pakao? JELISAVETA ORAŠANIN BEZ BRUSA! Procurila njena intimna fotka, ljudi bulje u silikone! (FOTO) Ivan PRETIO Jeleni DA ĆE DA SE U*IJE AKO GA OSTAVI?! Isplivali ŠOK NAVODI KEJT MIDLTON IMA ZABRANU DA NOSI JEDNU BOJU! Pored rigoroznog jelovnika, mora da vodi računa i o boji garderobe! SKANDAL! MAJA PROŽIVLJAVA DRAMU ZBOG STANISLAVA? Marinkovićeva sa DOKAZIMA spremna da ga PRIJAVI POLICIJI!? Sve o njegovim UCENAMA ispričala prijateljima u poverenju? HAOS NA AERODROMU! Sestre Bekvalac napravile DRAMU u Crnoj Gori?! Nataša provela PET SATI čekajući let za Beograd, a ovo je RAZLOG TESTOVI POKAZALI ZASTRAŠUJUĆE PODATKE! U tamponima otkriveni arsen, olovo i još 14 toksičnih metala “Srbija i Severna Makedonija će RAZVIJATI DALJE ODNOSE!” Susret Vučića i Siljanovske Davkove u MANASTIRU SV. PROHOR PČINJSKI (FOTO) SADA JE SVE OTKRIVENO! Kaća Živković se oglasila iz bolnice! Evo koje moćno ime je pevačica dala sinu! ŠOK FOTKA CARA DIGLA CRIKVENICU NA NOGE?! Filip jednim potezom otkrio gde se nalazi i sa kim, pa razljutio fanove koji žele njegovo pomirenje sa Aleks (FOTO) Tamara zaradila MILIONE od svojih NAGIH FOTOGAFIJA?! “Mama mi je VELIKA PODRŠKA U SVEMU!” (VIDEO)

Pevačica DOBILA DETE SA 30 GODINA STARIJIM, A SADA UŽIVA SA BEBOM: Oko nje IDILA (FOTO)

Objavio: RHT
02/08/2024 10:15 AM

Pevačica uživa sa BEBOM, oko nje IDILA

Zorana Simeunović polako se kreće na estradi, snima pesme, a velika podrška joj je suprug.

Foto ATA Images

Crnokosa pevačica nedavno je postala majka, i upotpunila bračnu idilu sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem.

Ona se oglašava na Instagramu, a sada je podelila fotografiju iz prirode.

Naime, Zorana je sedela na travi, oko nje je bilo divno zelenilo, a blago je bila naslonjena na kolica za bebu.

Pevačica uživa sa BEBOM, oko nje IDILA

Devojčica se nazire na fotografiji, i nema sumnje da je ovaj prizor prelep.

“Lepotice dve, uživajte”, glasio je jedan komentar uz mnogo emotikona srca.

Podsetimo, Zorana je pričala da je tri decenije stariji Steva Simeunović čovek njenog života.

“Dugo smo i čekali da bude beba na putu. Veoma dugo sam se borila i sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je”, izjavila je Zorana dok je bila trudna.

Zorana je snimila jedan album i pomalo se izdvojila pesma “Udari me”, a poznato je da je pevačica bliska sa koleginicom Aleksandrom Tadić Cipkom. One su obradile pesmu Olje Karleuše “Žene lavice”.

Hypetv.rs/V.M.

DA LI STE SPREMNI ZA IMANJE

Rijaliti program pod nazivom “Imanje” nešto je drugačije što ćete gledati na nekom televizijskom kanalu. HYPE vam donosi seosku priču, a učesnici će morati da rade poljoprivredne poslove ne bi li opstali. Takođe, moraće da paze domaće životinje i čine sve što treba kako bi opstali u ovakvom domaćinstvu. Plac u Lisovićima će biti njihova oaza…

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner