Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Zorana Pavić o svojim zdravstvenim problemima i promeni ishrane: “Bilo je teško, ali srećna sam što sam se vratila u svoju kožu

Objavio: RHT
24/01/2023 10:00 PM

Zorana Pavić, poznata pevačica, uhvaćena je u pekari kako uživa u hrani. Iako je ranije promenila ishranu i smršala preko 30 kilograma zbog zdravstvenih problema, čini se da pevačica još uvek voli da jede testo.

Foto: Printscreen

Pevačica je drastično promenila svoj fizički izgled i životne navike, i više nije ni nalik onoj staroj Zorani koja je mučila muku sa viškom kilograma. Međutim, čak i sa manje kilograma, ona je umela to damski da iznese, ali čim je počelo da smeta njenom zdravlju, bila je prinuđena da nešto učini po tom pitanju.

Foto: Screenshot TikTok

Pevačica je svojevremeno otkrila da je promenila ishranu i smršala zbog hormonskog poremećaja. Ona je sada dovela svoju liniju do savršenstva i komentari na račun njenog izgleda su pozitivni. Budući da vodi računa o tome šta jede, otkrila je i šta nikako ne meša od hrane, kao i šta je uradila kako bi ubrzala metabolizam.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner