Background adbanner
calendar

Četvrtak 23. Mart, 2023

Zoran Moka Slavnić SPREMIO TUŽBU za ANINU KUMU! Večeras ulazi u Belu kuću da pogleda Zvezdana u oči i sve mu kaže?!

Objavio: RHT
03/02/2023 7:32 PM

Proslavljeni sportista i otac Zvezdana Slavnića, Zoran Moka Slavnić oglasio se putem video poruke pred ulazak na imanje u Šimanovcima, koje se očekuje večeras!

Foto: Youtube

Nacija je na nogama, jer svi željno iščekuju da vide prvi susret oca i sina u Beloj kući, i to oči u oči pred milionskim auditorijumom. Znamo da Zoran Slavnić ima velike empatije prema Anđeli, dok se očekuje i susret sa bivšom snajkom Anom Ćurčić.

Da li je ovo novi rijaliti četvorougao?

„Milena Kačavenda, će biti kaznjena i tužena zbog sijaset laži u odnosu na mog sina Zvezdana, a što se mene tiče, posebno će biti tužena da je rekla da živim u domu. Ja i da živim u domu, ne bih bio niti ljut niti išta. Ali posto je to laž, da bi diskreditovala ne samo Zvezdana nego i njegovog oca, od koga može samo da nauči u životu najbolje, a ko je ona to ne zna ni njen komšija! Toliko!“-Rekao je Moka Slavnić.

Možemo da zaključimo, da će advokati kao i mediji imati pune ruke posla.

Nama ništa drugo ne preostaje, nego da ispratimo svaku tužbu, raspravu, odnos između bivše snaje i svekra, kao i oca i sina. Ko je kriv, ko govori laži a ko istinu!

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner