Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

“ZNAM OD KOGA SI POZAJMLJIVAO PARE, A JA MORALA DA VRAĆAM”: Ana sasula sve Zvezdanu u lici!

Objavio: RHT
29/01/2023 11:30 PM

-Šta znači za tebe imati obraz?

Foto: Printscreen YouTube

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić nastavili su razgovor na Rajskom ostrvu, te mu je tom prilikom ona saopštila da je saznala da je varao i ranije, što je Slavnić i potvrdio.

Moraš da shvatiš da sam te pet meseci 24 sata gledala. Ja sam sve videla! To znači da ja znam sve, a i ono što ti ne znaš, da ja znam. Ti mene nisi prevario, a ja to saznala. Mene ovde uopšte nije zabolela prevara, jer to si ti. Ti si mene napolju definitivno obmanjivao i varao. Je l’ sam ja to zaslužila? Ljudski te molim. Varao si me, saznala sam – zaplakala je Ana.

Jesam, uradio sam – rekao je Zvezdan.

Pre “Zadruge” si me varao, znam i sa kim i pare koje si pozajmio, nisi od mog prijatelja, nego od nekog drugog. Kome sam trebala da vratim pare? To je moj prijatelj, nije tvoj, kome si ti, između ostalog i samo da znaš sad, prvi put u životu plačem samo zbog sebe jer sve suze koje su bile zbog tebe su bile najiskrenije. Ti si Zvezdane bio moje sve. To što ti Ana nije govorila “volim te” i nije pružala pažnju, sve sam ti u životu delima pokazala. Ti si prvi put imao šansu da pokažeš svojim delima, a ja te sada gledam u oči i kažem ti da sam ti bezuslovno verovala. Kada si ustao i ono rekao, na komade sam se rasula. Nećeš nikada imati svest o tome šta si mi uradio, eventualno kada budeš pogledao kada izađeš. Ti i ja smo prošli, znaš vrlo dobro, a moja želja da ovde uđeš je bila iz ljubavi i drugarstva i vetar u leđa. Da si izašao i kazao: “Odlepio sam” – rekla je Ana.

Ne verujem da mi želiš svu sreću, jer si ovde. Ja nisam očekivao da uradim ovo. Ja se uopšte ne slažem sa pola stvari- rekao je Zvezdan.

Ti mene definitivno nisi voleo i ja na to imam pravo – rekla je Ana.

Ja isto mislim da si ti mene dovela do mnogih stvari, ali nemam prava da kažem jer sam uradio to što sam uradio. Ti vrlo dobro znaš da nam je odnos bio nikakav – rekao je Slavnić.

Kada si izašao iz zatvora, šta sam radila godinu ipo dana? – pitala je Ana.

Foto: Printscreen YouTube

Je l’ sam ja rekao da je nenormalno? Bio je nikakav. Manjkalo je ljubavi i svega. Bilo je plastično – rekao je Zvezdan, pa se nadovezao:

Je l’ sam tražila više ljubavi ili razumevanja? To su dve različite stvari.

Tvoje ponašanje prema gutavici tvojoj je identično prema meni. Reči, dodiri, priča, sve. Ti definitivno sve radiš po šablonu. Ja kao neko ko te gleda sa strane, ja sam merodavna da ti kažem. Ponašao si se isto sa devojkom koju znaš 7 dana i ženom sa kojom si proveo toliko. Šta znači za tebe imati obraz – pitala je Ana.

Ne bih ti odgovarao na glupa pitanja – odgovorio je Zvezdan.

To je nešto što ti čuvaš. Prosto je pitanje. Došla sam zbog sebe. Meni nije palo ništa na pamet, ja to ne radim bez da promislim – rekla je Ana.

Nisi došla zbog sebe, ali nije poenta da se nadmudruješ – rekao je Zvezdan.

Ja sam došla zbog sebe – rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner