Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! “NEK I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice, progovorio o narkoticima, pa zaključio: “Ja sam umetnik!” “Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA “Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMELA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO)

“Znam, ako pipam dno da me očekuje nešto sjajno!” Sale Tropiko otvorio dušu u emisiji Chit Chat sa Nemanjom

Objavio: RHT
02/06/2024 5:00 PM

“Znam, ako pipam dno da me očekuje nešto sjajno!”

Foto:Hypetv

Frontmen grupe Tropiko bend, Aleksandar Cvetković gostovao je u emisiji Chit Chat sa Nemanjom. Koja se emituje na programu Hype televizije. Tom prilikom razgovarao o karijeri, Tropiko bendu, ćerkama, kao i novoj devojci koju krije od očiju javnosti.

Kako i sam kaže, dugih 25 godina koji su iza ovog sastava donosile su kako lepe, tako i one manje lepe stvari:

“Na početku smo doslovno radili za deset maraka. Tako je vreme bilo, u Beogradu su se tada slušali teški narodnjaci,a naš repertoar je bio potpuno drugačiji, mi smo tada slušali rokenrol . Dešavalo se da nam zakažu svirke u isto vreme kao i nekom drugom bendu, i da mi ostanemo bez angažmana. U životu se bez svega preživi, a kamoli bez para. Bez njih je nekada i bolje.

“Znam, ako pipam dno da me očekuje nešto sjajno!”

A na pitanje, da li je nekada poželeo da odustane, Sale odgovara:

“Pa jesmo u jednom momentu, mada nemam ja tih akcija, ja uglavnom ne odustajem u životu. Ja znam ako pipam dno, da me očekuje nešto sjajno. Bilo je recimo u periodu 2005 kada smo izdali prvi album ostali bez svega, i doživeli fijasko.Na radijskim festivalima smo bili na poslednjem mestu. Sve dok se nismo povezali sa ljudima koji su nam pomogli.

Mi smo tada drugima izgledali kao vanzemaljci.Imali smo neki svoj fazon.Bili smo drugačiji što po izboru muzike, a i po samom stilu odevanja Tako da smo od jednog popularnog brenda.Dovedeni do toga da budemo izbačeni iz klubova, savetovali su nas da se dovedemo u red.Ali sve se to promeni”

Veliku zahvalnost duguju jednoj posebnoj dami koja im je pomogla da dođu u Beograd.

S druge strane, spot za pesmu “Gorim ja” nosi jednu emotivnu životnu priču. Naime, pre 23 godine, kada Tropiko bend nije ni slutio da će danas biti jedan od najpopularnijih i najtraženijih na našim prostorima. U njihovom životu pojavila se jedna žena koja im je otvorila oči i omogućila sve. Jednom prilikom svirali su u lokalu u blizini Leskovca gde je ona slučajno došla i oduševila se momcima. 

Prišla im je da se upoznaju, predstavila se.Da bi im zatim dala vetar u leđa.Odnosno da se odvoje od rodnog grada i okušaju sreću u Beogradu. I zaista je tako bilo. Ona ih je dovela u Beograd.Upoznala sa menadžerima i ljudima iz sveta muzike, pa su tako oni napravili prve uspešne korake.

“Ona danas nije sa nama, ali ja njoj dugujem ogromnu zahvalnost za sve što je uradila za nas, slava joj”

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U LINKU ISPOD:

(Hypetv/NK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner