Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA ĐOKOVIĆ POSLALA JASNU PORUKU ZORANI I DAMIRU! Žena najboljeg tenisera sveta nije mogla da sakrije sreću! (FOTO) ANITA SE BAŠKARI U DJAKUZIJU, PIJE ŠAMPANJAC! Anđelo i starleta imaju razlog za slavlje! Troše kao ludi, nerviraju dušmane (FOTO) U ZLATANOVOJ KUĆI OKAČENA SAMO JEDNA SLIKA: “Sinovi treba da znaju odakle HRANA na stolu!” DETALJI O ŽIVOTU Ibrahimovića koje sigurno NISTE ZNALI CITY HYPE: Gastozz o pritvoru i povratku u Beograd! Tanja Savić podržala Desingericu, pa prepričala san o Coroni i Rimskom: “Sanjala sam da im kuvam, nije bilo krompira!” ŠOK OTKRIĆE O MEDALJAMA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Da li ste znali od kog su materijala napravljene? NAVIKLA NA LUKSUZ! ANELI SVE ŠOKIRALA! Starleta progovorila o Nori, niko nije znao ove detalje! (FOTO) HIT VIDEO! Nući PADA sa DASKE ZA SURFOVANJE! Kolega ga snimao, usledile PROZIVKE! (FOTO) SVE O SAOBRAĆAJNIM KAZNAMA U INOSTRANSTVU! Da li možete da ih izbegnete i prevarite sistem? Ali i gde će vas na kraju ta kazna sačekati HYPE SAZNAJE! Aca Lukas PUŠTEN IZ URGENTNOG CENTRA! MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO) ANA ĆURČIĆ IMA KORONU! BILJANA MARKOVIĆ ODGOVORILA KOLEGINICI: “Dragica Zlatić želi da se promoviše preko mog imena” Kakav ŠMEKER! Ovaj DETALJ posle pobede NIKO nije primetio! Evo kako je Damir reagovao (VIDEO) DELFINI SE OBRUKALI U PARIZU! Zar je moguće da nas AUSTRALIJA UČI VATERPOLU?! PEVAČICA POPLJUVALA KOLEGE SA ESTRADE! Do sada je ćutala, a onda saopštenjem šokirala javnost (FOTO) KO JE zlatni DAMIR MIKEC?! Osvojio je VIŠE OD DESET MEDALJA na Svetskom kupu

ZLATO ZA SRBIJU! Zorana i Mikec doneli najsjajniju medalju svojoj zemlji

Objavio: RHT
30/07/2024 10:37 AM

Osvojeno prvo zlato za Srbiju!

Srpski strelci Zorana Arunović (37) i Damir Mikec (40) osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu!

Photo/Manish Swarup/tanjug

Uspeli su Damir i Zorana da obezbede prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu!

Naš dubl došao je do zlatne medalje u disciplini pištolj deset metara pobedom nad turskim duom u sastavu Jusuf Dikec i Seval Ilajda Tarhan rezultatom 16:14 posle velike borbe i drame.

Zorana i Damir gubili su sa 8:2, Turci su imali i meč loptu i vodili sa 14:12 u seriji, ali je pre svega Arunovićeva sjajno pucala i smogli su snage za preokret na čelu sa selektorkom Jelenom Arunović.

Osvojeno prvo zlato za Srbiju!

Ovo je prva medalja za našu zemlju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, a prethodno su i Zorana i Damir ostali bez odličja u singlu zbog čega su zlato doživeli poseno emotivno. Njih dvoje su pali na pod, a onda se grlili Ni sami nisu znali šta i kako da urade od velikog naboja emocija.

Hypetv.rs/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner