Background adbanner
calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVA ŠOKANTNA PRIČA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Cimeri ga pozorno slušaju, on izneo neverovatne detalje: Trebalo je da kupim stan u Monte Karlu, video se ceo zaliv, a onda… KONTROLA MARŽE I U APOTEKAMA Vučević: “Ne treba da skidaju kožu s leđa građanima” CARA ČEKA OPŠTA POMETNJA!? Evo šta se sve dešavalo sa Majom! NOVI DETALJI DRAME U CRIKVENICI! Pucnjava na Bežaniji! Dve osobe povređene NOVA EPIDEMIJA! Izdato jezivo upozorenje, evo o čemu se radi! ENA ČOLIĆ SMUVALA SINA ZLATE PETROVIĆ: Pali sočni poljupci u izolaciji, svi su u ŠOKU kada su videli OVE SCENE! Blažić negodovao u sudnici, pa počeo da se smeje: “Veštaci od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu” MILE KITIĆ SA MARTOM BEŽI IZ BEOGRADA: Sele se iz jedne od najskupljih vila, evo gde će sada živeti! NIJE VIŠE SMEŠNO? ISIDORI STIGLA KAZNA? Otkriveni novi detalji nakon drame sa Trifunovićem SVEOBUHVATNO POVEZIVANJE SA MAĐARSKOM Vučić otkrio sve detalje EVO KOJI JE FAKULTET ZAVRŠILA JELENA ĐOKOVIĆ! Bila je profesionalni sportista, a onda je odustala od svega i otišla u inostranstvo: Govori čak četiri jezika “PRAVIMO MEGAPROJEKAT ZA HORGOŠ” Predsednici Vučić i Šujok se obratili javnosti: Srbija je pouzdan partner i naš prijatelj PEVAČICA PROGOVORILA O OBIČAJIMA KOJI SE POŠTUJU U NJENOJ KUĆI! Pa otkrila sve o veroispovesti i detaljima iz života TUGA DO NEBA: Preminuo poznati voditelj u 57. godini! Pre nedelju dana mu je uspostavljena dijagnoza KRVOPROLIĆE U AUSTRIJI! Izvršen atentat nad gradonačelnikom, napadač u bekstvu! Policija iznela HITNO upozorenje! TUGA I MUK NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Porodice ubijenih u CRNIM MAJICAMA SA POSEBNIM OBELEŽJIMA! (FOTO)

SIN PEVAČICE I VODITELJA U DUGOVIMA DO GUŠE?! Zlata ćuti i ne oglašava se danima

Objavio: RHT
25/10/2024 10:15 AM

SIN PEVAČICE I VODITELJA U DUGOVIMA DO GUŠE?!

Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje deo je rijalitija, a o njegovom životu se jako malo zna. Međutim, kao i uvek postoji oni koji sve znaju i koji žele da raskrinkaju sina poznatih roditelja.

FOTO: ATA Images

SIN PEVAČICE I VODITELJA U DUGOVIMA

Jedna od tih koja nema dlake na jeziku jeste Lejdi Di. Ona je odlučila da otkrije brojne šokantne tvrdnje o sinu Zlate Petrović o kojima niko do sada nije pričao. Kako rijaliti učesnica tvrdi, Jovan Pejić je u dugovima, a tu nije kraj.

– Peja se dopisivao s mojim drugom i tražio mu je novac, koji nije vratio. To je koristio za kockanje. To je bilo pre godinu dana, to je bilo par hiljada dinara, što i nije mnogo. Nisam mogla da verujem, ali videla sam te poruke. Ne znam koliko duga je ostalo. Prvi put znam da je uzeo 5.000 dinara i to je vratio, posle je opet uzimao. Moj drug nije nešto blizak s njim – rekla je ona.

Ove informacije pokušali smo da proverimo sa njegovom majkom, poznatom pevačicom, ali ona nije odgovarala na telefonske pozive. Pretpostavlja se da je ljuta zbog ovog što je čula i da od sramkote ne želi ništa da komentariše.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner